top of page

Mitä sinulla on mielessäsi?

Oletko ajatellut ryhtyä kansainvälisesti sertifioiduksi valmentajaksi?

Intohimomme on järjestää valmennuskursseja ja työpajoja ympäri maailmaa kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään valmennusta eri elämänalueilla, nykyisissä projekteissaan tai muuttaa valmennuksen ammatikseen.

Järjestämme useita avoimia valmennuskursseja ja työpajoja joissakin  Euroopan suurin  kaupungit ihmisille  WHO  haluavat oppia käyttämään valmennusta yksityis- tai työelämässään tai muuttaa valmennuksen ammatikseen. Opastamme sinut sitten työnhaun voittostrategian avulla, jotta pysyt motivoituneena koko prosessin ajan, joka on pohjimmiltaan pitkä.

Etsitkö uranvaihtoa?

Työskentely samassa työssä monta vuotta, kaikki näyttää hyvältä, mutta et ole enää innoissasi menemästä töihin, onko nyt aika  muuttaa? Oikean työn löytäminen ei ole helppoa - pysy motivoituneena, kun saat niin paljon hylkäyksiä joka päivä. Tiedät, että sinulla on taidot ja vahvuudet työhön  haet, niin mitä teet väärin? 

Uravalmentaja auttaa sinua navigoimaan urallasi. Opastamme sinua ymmärtämään paremmin vahvuutesi, arvosi ja uratavoitteesi ja kehitämme urasi tarkoitusta, "pohjoistahtiäsi", joka auttaa ohjaamaan urapäätöksiäsi.

Opastamme sinut sitten työnhaun voittostrategian avulla, jotta pysyt motivoituneena koko prosessin ajan, joka on pohjimmiltaan pitkä.

Saatko elämäsi takaisin tasapainoon?

Elämän tasapainovalmentajasta tulee ajattelukumppanisi, joka antaa sinulle vapauden tutkia ja suunnitella valtuutettua elämää!

Autamme sinua arvioimaan elämääsi sellaisena kuin se on nyt, tunnistamaan muutokset, jotka haluat tehdä elämässäsi, kehittämään ja hallitsemaan strategioita näiden muutosten tekemiseksi ja tuemme päivittäisiä toimintojasi kehittämään rutiineja, jotka tuovat elämääsi tasapainoon ja saada elämäsi näyttämään enemmän sinulta!  

Tuntuuko sinusta, että sinulla on oikea tasapaino elämässäsi, vai tuntuu siltä, että yksi tai kaksi elämänaspektia saa kaiken keskittymisesi ja huomiosi ja se alkaa vaikuttaa yleiseen hyvinvointiisi?  

Kun elämäsi on "tasapainossa", tunnet olevasi onnellinen, täytetty, energinen ja yhteydessä arvostettuihin ystäviisi ja perheeseesi. Saat asiat valmiiksi ja kehität positiivisia tapoja ja rituaaleja.  Pohjimmiltaan kiinnität huomiota ja kehität sisäistä elämääsi vastaamaan ulkoista elämääsi ja olosuhteitasi.

Onko henkilökohtainen talous kunnossa?

Talousvalmentaja tapaa sinut, missä olet taloudellisesti, ja auttaa sinua siirtymään kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Autamme sinua ymmärtämään täysin nykyisen taloudellisen asemasi, ajattelutapasi rahan suhteen, asettamaan selkeät taloudelliset tavoitteet, kehittämään varallisuusstrategian tavoitteidesi saavuttamiseksi. 

Rahoitusvalmentajan tuella, joka on kulkenut matkan taloudelliseen vapauteen, sinulla on selkeä tie eteenpäin kohti parempaa taloudellista tilaa. Sinusta tulee varmempi, kanssa  vankka perusta onnelliselle ja tyydyttävälle elämälle.

Me kaikki käytämme rahaa ruoan, vaatteiden jne. Ostamiseen, meillä kaikilla on tuloja työstä tai jostain muusta lähteestä, me kaikki elämme maailmassa, jossa raha leikkii  iso rooli elämässämme.

Silti henkilökohtaista rahoitusta ei opetettu koulussa, emme halua puhua siitä emmekä kiinnitä riittävästi huomiota tähän elämämme tärkeään osa-alueeseen.

Ei ihme, että monet meistä ahkerasti työskentelevistä rehellisistä ihmisistä kamppailevat rahan kanssa, ovat huolissaan rahasta ja elävät palkkasekistä maksusekkiin.

Kehitä vahvuuksiasi johtajana!

Valmentajasi on ajatuskumppanisi, joku, joka pitää sinut vastuussa omasta kasvustasi. Valmentajasi tarjoaa sinulle peilin, jolla voit pohtia omia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi johtajana, haastaa ajattelusi ja tarjota sinulle uusia näkökulmia ja näkemyksiä. Et vain ole parempi johtaja muille, mutta tunnet olosi täytetyksi ja tyytyväinen elämääsi.

Sinulle, joka haluat  pyrkiä korkeammalle ja pitää korkeampia standardeja itsellesi ja muille. Uskot, että sinulla on kaikki mitä tarvitset ihmisten johtamiseen kohti parempaa tulevaisuutta, tarvitset vain tukea ja sparrauskumppania sen toteuttamiseksi - ilmaistaksesi epävarmuutesi, epäilyksesi, odotuksesi, unelmasi ja toiveesi, joita sinulla on itsellesi ja muille .

Tiedämme, että huipulla voi olla yksinäistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että jokainen johtaja voi hyötyä valmentajasta, ja me tuemme tätä näkemystä.

Etsitään a  tarkoituksenmukainen  elämä?

Elämäntarkoitusvalmennus voi auttaa sinua löytämään elämäsi tarkoituksen, North Starin, joka voi ohjata elämäsi valintoja. Elämäsi tarkoitus -valmentaja on "ajattelukumppanisi", joka auttaa sinua, ei vain elämäsi tarkoituksen löytämisessä, vaan auttaa sitten ohjaamaan elämäsi matkaa elämään tämän tarkoituksen mukaisesti.

 

Ohjaamme sinut prosessiin löytää, vahvistaa ja virittää elämäsi tarkoitus, joka perustuu arvoihisi, vahvuuksiisi, taitoihisi ja tarinoihisi. Tuemme sinua suunnitellessasi elämää tasapainossa tämän elämän tarkoituksen kanssa ja opastamme matkallasi elämään sitä elämää, auttaen sinua löytämään intohimoa ja sitkeyttä keskittyen tarkoituksenmukaiseen elämään.

Lähes jokaisella on "elämän tarkoitus". Joillekin onnekkaille se on ”kutsumus”, pohjoistahti, jota he seuraavat koko elämänsä, mutta monille se on vaikeampaa,  ei ole jotain, mitä he usein harkitsevat ... mutta se on silti olemassa - terve perhe, aktiivinen sosiaalinen elämä, maailman kokeminen, muutos jonkun elämässä.

 

Mutta mitä tapahtuu, jos keskittymisemme on epäselvä? Jos emme tiedä, mitä todella tarvitsemme? Jos emme tiedä elämämme tarkoitusta? Tai me tiedämme sen, mutta emme tiedä miten sitä noudattaa?

bottom of page