top of page
AdobeStock_274239753 (2).jpeg

ELÄMÄN VALMISTUS

Kasvata voimakkaiden keskustelujen kautta.

Haluamme kutsua sinut yhteen elämäsi merkityksellisimmistä ja elämää muuttavista keskusteluista.

 

Valmennus on prosessi, jonka tavoitteena on kehittää, tukea, haastaa ihmisiä ja saada heidät valmiiksi  jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti kysymysten ja muiden tekniikoiden avulla.

Valmennus ei ole vain kenellekään. Tarvitset rohkeutta ja sitoutumista tarvittavien vaiheiden läpikäymiseen haluamasi elämän luomiseksi. Itse asiassa Steve Chandlerin mukaan  ”Valmennus tulee urheilun ja taiteen maailmasta, jossa urheilijat ja näyttelijät saavat valmennusta, jotta heidän työstään tulee poikkeuksellista eikä vain kunnossa. Valmennus antaa asiakkaille salaisen aseen, kilpailuetun, josta heidän valmennuksettomat ikäisensä eivät nauti. Valmennus vie ihmiset hyvistä suuriin. Valmennus ei ole toimintahäiriöisille. Se ei ole siellä parantaa sairaita ja haavoittuneita. Sen tarkoituksena on auttaa ihmisiä saavuttamaan korkeammat kutsumuksensa ja elämätön elämä, elämä, jota he eivät elä, koska he ovat loukussa omassa eristetyssä, itsekriittisessä egossaan. Valmennus laajentaa heidän maailmaansa. ”

Yksi valmennuksen monista eduista on se, että se laajentaa ajattelua, antaa sinulle työkaluja ja kysymyksiä laajentaa, ja silloin mahdoton tulee usein mahdolliseksi. Se  toimii, kun haluat laajentaa.  Valmennus  on osoittautunut parantavan asiakkaidensa hyvinvointia, itsensä tehokkuutta, motivaatiota ja tyytyväisyyttä elämään. Saat luottamuksen päätöksentekoon ja elämästäsi ja/tai liiketoiminnastasi tulee sen ilmentymä.  

Valmennus on siten erittäin räätälöity oppimisen ja kehityksen muoto. Valmentaja sopeutuu  hänen valmennustapaansa, työkalujaan ja tekniikoitaan käsitelläkseen esittämääsi kysymystä ja asiayhteyttä. Valmennus auttaa asiakkaita oppimaan eikä opettamaan. Niin että olet  voit löytää omat vastauksesi tietyssä tilanteessa, olipa kyseessä ongelma, haaste tai hämmästyttävä tilaisuus, joka sinulla on edessäsi.

Mikä on alue, jolla - jos tyytyväisyytesi paranisi merkittävästi - olisi suurin ero elämässäsi?

Eri taustoista ja eri painopistealueilta koostuva valmentajatiimimme tarjoaa syvällisiä ja mullistavia valmennusprosesseja yksityisille ja yritysasiakkaille, jotka ovat valmiita ottamaan henkensä uudelle tasolle, ottamaan harppauksen ja saavuttamaan sen, mitä he haluavat  ovat haaveilleet tekemisestä.  

 

Jos olet tuntenut itsesi jumissa, tarvitset lisäpainalluksen tai haluat selkeyttää visioasi ja seuraavia vaiheitasi  hyödyntää luovia voimiasi, varaa valmennuskeskustelu nyt!

Varaa ensimmäinen valmennuskeskustelu:

Nothing to book at the moment
bottom of page