top of page

ti 11. toukok.

|

Zoomaus

GrowthLab esittelee: Selvitä perusarvosi

Yksilöt kokevat suuremman tyydytyksen, kun he elävät arvojensa mukaan, mutta se ei ole aina niin helppoa. Jos emme kunnioita arvojamme, henkinen, henkinen ja fyysinen tilamme voi kärsiä. Tässä työpajassa autamme sinua selvittämään perusarvosi.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
GrowthLab esittelee: Selvitä perusarvosi
GrowthLab esittelee: Selvitä perusarvosi

Time & Location

11. toukok. 2021 klo 17.30 – 19.30 UTC+3

Zoomaus

About the Event

Tämä työpaja on osa GrowthLab-tilaa, tilaa kokeilla uusia tapoja kouluttaa ja helpottaa ihmisten kasvun tukemista. Se on luova laboratorio, joka on suunniteltu kokeilemaan ja luomaan yhdessä.

TARKENNA PERUSARVOSI. Toukokuun työpaja on kutsumme sinua käyttämään aikaa selventämään henkilökohtaisia arvojasi ja tutkimaan kuinka hyvin asut niiden mukaan. Kun ajattelemme arvojamme, ajattelemme, mikä on meille tärkeää elämässä. Opastamme sinut läpi menetelmän, joka auttaa sinua saamaan selkeyttä tärkeimmistä arvoista. Se on loistava työkalu itsevalmennukseen tulevaisuudessa.

Kuten jokaisessa GrowthLab-istunnossa, ole valmis kokeilemaan ja työskentelemään sekä erikseen että ikäisesi kanssa! Osallistumiseen tarvitaan kannettava tietokone, luotettava internetyhteys, mieluiten mikrofonilla varustetut kuulokkeet ja rauhallinen tila. Huomaa, että tämä työpaja on 100% livenä eikä sitä nauhoiteta myöhempää käyttöä varten. Hyväksymme tähän työpajaan enintään 20 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana. Lisätietoja: contact@growthroom.fi tai +358 504902815.

Tickets

 • Vapaa paikka

  0,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos haluat tukea meitä vaikuttamaan maailmaan ilmaisten tapahtumiemme kautta, hyväksymme sen suurella kiitollisuudella.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page