top of page

ti 29. jouluk.

|

Verkkotapahtuma

GrowthLab esittelee: Uuden vuoden matkan, jossa Luis Bellido

UUDEN VUODEN MATKA - TAUKO POHJOITTAMAAN TULEVIIN VUOSIIN Tämä työpajasarja on osa GrowthLabia, ideaa, jota olemme kokeneet jo jonkin aikaa: luoda tila kokeilemaan uusia tapoja kouluttaa ja helpottaa kasvua. Se on luova laboratorio, joka on suunniteltu kokeilemaan ja yhteistyössä

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
GrowthLab esittelee: Uuden vuoden matkan, jossa Luis Bellido
GrowthLab esittelee: Uuden vuoden matkan, jossa Luis Bellido

Time & Location

29. jouluk. 2020 klo 11.00 – 13.00 UTC+2

Verkkotapahtuma

About the Event

Osallistumiseen tarvitaan kannettava tietokone, luotettava internetyhteys, mieluiten mikrofonilla varustetut kuulokkeet ja rauhallinen tila. Huomaa, että tämä työpaja on 100% livenä eikä sitä nauhoiteta myöhempää käyttöä varten. Lähetämme sinulle linkin edellisenä päivänä, joten pidä silmällä sähköpostiosoitettasi rekisteröinnin jälkeen! Hyvä osallistuja, peruutuksen yhteydessä pyydämme sinua peruuttamaan osallistumisensa 27. joulukuuta mennessä. Peruutuksista 27. joulukuuta jälkeen veloitetaan 30 € peruutusmaksu. Hyväksymme tähän työpajaan enintään 30 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana. Lisätietoja: contact@growthroom.fi tai 050 490 2815.Etsi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @Growthroom! Ilmoittaessasi työpajaan verkkosivustomme kautta annat meille luvan käyttää sähköpostiosoitettasi satunnaisessa markkinoinnissa . Haluamme pitää henkilökohtaiset tietosi suojattuna ja käyttää niitä mahdollisimman vähän. Noudatamme EU: n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja henkilötietoihin liittyvää Suomen lainsäädäntöä. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

Tickets

  • Vapaa paikka

    Hyvä osallistuja, peruuttamisen yhteydessä pyydämme sinua peruuttamaan osallistumisensa 27. joulukuuta mennessä. Peruutuksista 27. joulukuuta jälkeen veloitetaan 30 € peruutusmaksu. Hyväksymme tähän työpajaan enintään 30 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana. Lisätietoja: contact@growthroom.fi tai 050 490 2815.

    0,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page