top of page

ti 08. kesäk.

|

Zoomaus

GrowthLab esittelee: Vastaanota palautetta kuin ammattilainen

"Ne, jotka etsivät palautetta ja hyväksyvät sen, asettavat itsensä pätevämmiksi ja kyvykkäimmiksi. Ne, jotka vastustavat, hylkäävät tai välttävät sitä, tuomitsevat itsensä omien oivallustensa rajoituksille - mikä voi olla oikein tai väärä, mutta he eivät koskaan tiedä " -Joseph R.Folkman

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
GrowthLab esittelee: Vastaanota palautetta kuin ammattilainen
GrowthLab esittelee: Vastaanota palautetta kuin ammattilainen

Time & Location

08. kesäk. 2021 klo 17.30 – 19.30 UTC+3

Zoomaus

About the Event

Tämä työpaja on osa GrowthLab-tilaa, tilaa kokeilla uusia tapoja kouluttaa ja helpottaa ihmisten kasvun tukemista. Se on luova laboratorio, joka on suunniteltu kokeilemaan ja luomaan yhdessä.

SAA PALAUTETTA, KAIKKI PRO. Kesäkuun GrowthLab-istunto on kutsumme sinut aloittamaan palautteen voiman todellinen hyödyntäminen. Lopulta autamme sinua parantamaan kykyäsi hyväksyä ja - jos päätät - vaihtaa saamasi palautteen perusteella. Teemme tapoja hallita palautetta tutkimalla näitä avainalueita:

 • Ymmärtäminen myslef: Oma taustalla oleva ajattelutapa ja tapoja reagoida palautteeseen
 • Palautteen ymmärtäminen: Mitä palaute todella kertoo meille
 • Palautteen käsitteleminen kuin ammattilainen: Yleisimmät ongelmat palautteen vastaanottamisessa ja miten niihin puuttua

Työpajasi isännät ovat kouluttaja ja valmentaja Pauliina Hallama sekä valmentaja ja ohjaaja Anna-Riikka Hautala .

Kuten jokaisessa GrowthLab-istunnossa, ole valmis kokeilemaan ja työskentelemään sekä erikseen että ikäisesi kanssa! Osallistumiseen tarvitaan kannettava tietokone, luotettava internetyhteys, mieluiten mikrofonilla varustetut kuulokkeet ja rauhallinen tila. Huomaa, että tämä työpaja on 100% livenä eikä sitä nauhoiteta myöhempää käyttöä varten. Hyväksymme tähän työpajaan enintään 20 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana. Lisätietoja: contact@growthroom.fi tai 045 675 3241.

Tickets

 • Vapaa paikka

  0,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos haluat tukea meitä vaikuttamaan maailmaan ilmaisten tapahtumiemme kautta, hyväksymme sen suurella kiitollisuudella.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page