top of page

ti 23. maalisk.

|

Zoomaus

Johdatus valmennukseen (verkkoversio)

Oletko koskaan kuullut valmennuksesta? Tai oletko ehkä jo kokeillut sitä? Valmennus on prosessi, jolla pyritään kehittämään, haastamaan, tukemaan ja kykenemään ihmisiä saavuttamaan heidän koko potentiaalinsa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti kysymyksillä ja muilla tekniikoilla.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
Johdatus valmennukseen (verkkoversio)
Johdatus valmennukseen (verkkoversio)

Time & Location

23. maalisk. 2021 klo 18.00 – 20.15 UTC+2

Zoomaus

About the Event

Opi valmentajaksi ja esitä oikeat kysymykset

Kuinka tuttu olet valmennuksessa? Valmennus on prosessi, jolla pyritään kehittämään, haastamaan, tukemaan ja kykenemään ihmisiä saavuttamaan heidän koko potentiaalinsa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti kysymyksillä ja muilla tekniikoilla.

Tässä perustyöpajassa tutustut valmentamisen käytäntöön ja filosofiaan, hyvän valmentajan ydinosaamiseen ja tutustut tehokkaaseen nelivaiheiseen malliin, jonka avulla voit aloittaa itsesi ja muiden ympärilläsi olevien valmentamisen heti. Jos haluat kokea, millaista on olla valmentaja ja alkaa ymmärtää valmennuksen voima, tämä työpaja on sinulle.

Valmennustaidot ovat hyödyllinen lisä minkä tahansa asiantuntijan työkalupakkiin paitsi pystyäksemme johtamaan itseämme ja organisoimaan omaa työmääräämme, ja ennen kaikkea luomaan yhdessä ja ohjaamaan muita kohti arvokkaita tuloksia. Ollaksesi taitava johtaja tai ammattilainen omalla alallasi, sinun ei tarvitse olla erinomainen valmentaja - se voi viedä vuosien harjoittelua - mutta uskomme ja tutkimus tukee, että valmennusajattelu ja lähestymistapa vievät sinut kauas. Työpaja on erinomainen aloitus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valmennuksesta ja haluavat tietää enemmän ja / tai joku, joka on kiinnostunut valmennuksesta ammattina.

Ohjelma: • Johdatus valmennukseen • Valmennuksen neljä rs • Valmennustyökalu: ROSA 1.0

Osallistumiseen tarvitaan kannettava tietokone, luotettava internetyhteys, mieluiten mikrofonilla varustetut kuulokkeet ja rauhallinen tila.

Hyväksymme tähän työpajaan enintään 20 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana.

Jos et pääse siihen, peruuta osallistumisesi 24 tuntia ennen tapahtumaa osoitteessa contact@growthroom.fi. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa contact@growthroom.fi tai 050 490 2815.

Tickets

 • Vapaa paikka

  0,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos haluat tukea meitä vaikuttamaan maailmaan ilmaisten tapahtumiemme kautta, hyväksymme sen suurella kiitollisuudella.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page