top of page

Haluatko lisätä positiivista vaikutustasi maailmassa?

Growthroom Impact - osa Growthroom Cooperativea - on kestävän kehityksen ja sosiaalisen yrittäjyyden asiantuntijayhteisö.

 

Me valmennamme  sosiaaliset yrittäjät, voittoa tavoittelemattomat johtajat ja julkisen sektorin organisaatioiden tiimit hyödyntämään täysimääräisesti ja kasvamaan.

0001.jpg

Growthroom perustettiin vuonna 2012 maksimoimaan yhteinen hyvä. Työskentely positiivisten yhteiskunnallisten vaikutusten katalysaattorina on edelleen vahva perusta arvomme luomiselle. Vuosien varrella olemme työskennelleet useiden kansalaisjärjestöjen ja sosiaalisten yritysten kanssa tarjoamalla heille työkaluja liiketoiminnan ja sosiaalisten vaikutusten kasvattamiseen ja järjestämällä verkostoitumismahdollisuuksia. Tänään teemme yhteistyötä kansainvälisten kumppanien kanssa pitääksemme muutoksentekijäyhteisöt ympäri maailmaa elossa ja kasvamassa.

Olemme osa:

ImpactorIconRev63-e1446744475531.png
ImpactorRev6-e1446743965576.png
SESNoftheBSR-logo-RGB_small1.png

Olemme sosiaalinen yritys.  Tehtävämme on määritelty perustamisasiakirjoissamme  seuraavasti: "Osuuskunnan tarkoituksena on edistää vaikuttavan toiminnan luomista. Suurin osa voitosta ohjataan osuuskunnan kehittämiseen edelleen."

Tarjoamme  laaja valikoima valmennuspalveluita vaikutusyhteisölle  ja osallistua aktiivisesti sosiaalisiin yrityksiin liittyviin kansallisiin ja kansainvälisiin kehityshankkeisiin.

Olemme myös jäsen  sosiaalinen yritys Impactor Consulting Osuuskunta. Impactor tarjoaa vaikutusyrityksille asiantuntemusta, koulutusta ja konsultointia vaikutusten mallintamisessa ja selventämisessä, vaikutusten mittaamisessa ja parantamisessa, kestävien vaikutusten liiketoimintamallien kehittämisessä ja vaikutusyrityksen rahoittamisessa. 

Itämeren alueen sosiaalisen yrittäjyyden tukiverkosto

Haluatko tehostaa elämääsi  ja vaikutustyö?

Ottaa yhteyttä  Ulla Tirronen:

 

ulla.tirronen@growthroom.fi |  +358 50  344 0805

Thanks! Message sent.

bottom of page