top of page
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Enemmän minusta

IMG_3914_edited.jpg

JUNI  YAO

Valmentaja, sarjayrittäjä

Juni Yao on  elämän ja liiketoiminnan valmentaja ja sarjayrittäjä, jolla on laaja kokemus liike -elämästä. Hän  on voimamme ja sillä on inspiroiva kyky saada asiat tapahtumaan.  

 

Monikulttuurisen ja monikielisen koulutustaustansa ansiosta Juni valmentaa asiakkaita ympäri maailmaa sekä englanniksi että kiinaksi.  

 

Tehtäväni on antaa ihmisille mahdollisuus tulla tietoisesti oman elämänsä luojaksi leikkisällä, hauskalla ja helpolla tavalla.

juni.yao@growthroom.fi

+358 (0) 400188880

Enemmän minusta

Juni Yao on elämän ja liiketoiminnan valmentaja ja sarjayrittäjä, jolla on laaja kokemus liike -elämästä. Löysin intohimoni valmennuksessa vuonna 2015,  asiakkaana. Opetuksen jälkeen olen hämmästynyt valmennuksen voimasta, kuinka paljon se auttoi minua henkilökohtaisessa kasvussani. Olin utelias ryhtymään valmentajaksi, siemen istutettiin sydämeeni. Vuosia myöhemmin kahden yrityksen rakentamisen, johtamisen ja myynnin jälkeen  Vahva taloudellinen perusta vapaudelle, tässä minä olen, valmennan asiakkaita kokopäiväisesti. Valmennan ihmisiä eri aiheista, kuten  yrittäjyys, yrityksen perustaminen, yrityksen menestyksellinen johtaminen, johtajuus, suurten elämänmuutosten käsittely, elämäsi suunnittelu, taloudellinen vapaus -  kaiken kaikkiaan kuinka luoda  maaginen elämä, jota haluat.  

Vapaa -ajallani rakastan salsa -tanssia, öljymaalausta ja taijin harjoittelua puistossa. Nautin myös kävelystä metsässä aivan taloni ulkopuolella melkein joka päivä.  

Mikä saa sinut syttymään?

Aito vuorovaikutus ja syvä yhteys ihmisten välillä todella valaisee minua. Sekä ahaa -hetki, joko minussa tai asiakkaissani, jossa tapahtuu oppimista ja avautuu uusia mahdollisuuksia, nämä hetket ovat niin arvokkaita ja kauniita.  

 

Miten kuvailisit itseäsi valmentajana?

Valmentajana olen kumppani sinulle, asiakkaani. Olen täällä keskittääkseni sinuun ja palvellakseni sinua. Uskon, että sinulla on kaikki resurssit sisällään. Minun tehtäväni valmentajana on tarjota turvallinen ja ravitseva tila  jossa voit pohtia, löytää, saada selkeyttä ja kasvaa. Minulla on monia työkaluja ja kehyksiä, joita voin käyttää valmentajana, kuten tehokkaita kysymyksiä, visualisointia, kiitollisia kyselyitä, NLP, DISC, uudelleenkehystäminen ... ... mutta uskon, että paras työkaluni on olla läsnä, avoin ja rohkea, elää hetkessä sinä.  

 

Mitä kollegat sanovat Juni Yaosta?

Juni on erittäin kekseliäs kollega. Hänen luova mieli yhdistettynä kykyyn toteuttaa ideoita määrätietoisesti motivoi muita toimimaan paremmin.

Minkälaista on työskennellä Juni Yaon kanssa?

  Junin kanssa työskentely on ainutlaatuinen kokemus, hän yhdistää hauskan, jännityksen ja saavutuksen. Ehkä sinulla on hauskaa, naura, ehkä itket. Saat kaiken tarvitsemasi, olipa se sitten tukea, mukavuutta tai potkua taakse. Sinulla on uusia ideoita, kokeile uusia asioita ja sinusta tulee uusi ihminen lopulta.   

 

Lue lisää siitä, mitä asiakkaillani on sanottavaa kanssani työskentelystä alla, ja tutustu uusimpaan blogipostaukseeni joistakin ajatuksistani ja kokemuksistani täältä!

Rakkauspommit asiakkailtani

Thien Vo (Vietnam)

Resort Hotel Kymi villan pääjohtaja

Junin valmennustilaisuudet olivat tehokkaita joka kerta ja olivat erittäin toimivia. Juni auttoi suunnittelemani ja valitsemani kotitehtävien kautta keskittymällä sisäiseen vahvuuteeni ja vapauttamalla potentiaalini. Toisin sanoen Juni näytti minulle, kuinka voin piirtää kartan, joka johtaa tavoitteeseeni. Kun seuraat karttaa, nykyisen tavoitteen saavuttaminen on vain kärsivällisyyttä. Juni antoi myös käytännöllisiä vinkkejä siitä, kuinka olla kärsivällinen, kun todella tarvitsen tukea. Se on täysi paketti! Tähän asti, vaikka hän ei ole enää valmentanut häntä, käytän edelleen Junilta opittuja tekniikoita monilla osa -alueilla urani ja henkilökohtaisten suhteideni suhteen. Kiitos Juni !!

Wang Chen (Kiina)

Slush Kiinan toimitusjohtaja

 Junilla on ensikäden onnistunut henkilökohtainen kokemus. Hänellä on monikulttuurinen ja monikielinen koulutus. Hän on myös menestyvä sarjayrittäjä, jolla on onnellinen ja harmoninen perhe -elämä. Valmentaja on elänyt kaunista, upeaa ja menestyksekästä elämää. Mikä muu on vakuuttavampaa ja tarttuvampaa kuin tämä?
Junilla on kypsät valmennustaidot ja -järjestelmät. Hänen tyylinsä keskittyy tuloksiin ja tehokkuuteen ottaen samalla huomioon sekä psyykkisen että henkisen kasvun. Olen tuntenut hänet yli vuosikymmenen ajan, ja olen nähnyt hänen kehittyvän matkan varrella yhdistämällä vankan liiketoimintatiedon, rikkaan elämänkokemuksen, NLP: n, yritysvalmennuksen, elämänvalmennuksen ja meditaation. Sen avulla hänen valmentajansa voi saavuttaa tavoitteensa tehokkaasti ja kasvaa kokonaisuutena. Juni on erinomainen valmentaja. Suosittelen vahvasti.

Piia Kuosmanen (Suomi)

Startupin perustaja

"Juni on huomaavainen ja omistautunut valmentaja, joka sitoutuu auttamaan sinua tulemaan paremmaksi versioksi itsestäsi. Hän on antanut minulle juuri oikean suhteen rohkaisua ja kunnianhimoisia tavoitteita, jotta voin kasvattaa taloudellisia taitojani, yrittäjä rohkeuttani ja kyllä, useimpia kaikki, tulokset. En olisi koskaan päässyt näin pitkälle ilman hänen tukeaan. "

Ota yhteyttä minuun

juni.yao@growthroom.fi

+358 (0) 400 188880

Success! Message received.

bottom of page