top of page
Two rows of people waling towards each other in a leadership and coaching training event

JOHTAMISEN JA COACHING-KOULUTUKSET

Tule sellaiseksi johtajaksi, jollaisen haluaisit itsellesi.

Kehitämme organisaatioita ja niiden avainhenkilöitä

Unelmoitko organisaatiosta, jossa johtajat ja ammattilaiset tunnistavat tiiminsä jäsenten todellisen potentiaalin? Jossa ihmisillä on voimaannuttavia keskusteluja toistensa kanssa, eivätkä he pelkää haastaa ja tukea toisiaan suoriutumaan paremmin?

 

Tässä piilee valmentavan johtajuuden ja coachingkulttuurin voima. Meidän mielestämme coaching-taidot eivät ole pelkästään plussa, vaan jopa vaatimus nykypäivän dynaamisessa ja nopeasti kehittyvässä maailmassa.

 

Meillä on ensikäden kokemusta coachingkoulutusten toteuttamisesta eri toimialojen ammattilaisille ja johtajille. Elävä esimerkki tästä on paikkansa vakiinnuttanut kolmipäiväinen coaching- ja kommunikaatiokoulutus, jonka toteutamme Specsaversillä osana Partner in Development -nimistä johtajuuden kehittämisohjelmaa.

 

Pohjautuen avoimiin coaching-sertifiointikursseihimme sekä suureen kysyntään tuoda näitä taitoja organisaatioihin ja tiimeille, olemme räätälöineet vuorovaikutus- ja coaching- koulutusohjelmiamme isoille ja pienille organisaatioille. Ohjelmat perustuvat kohdeyleisön ja organisaatiosi tarpeisiin:

Me autamme sinua tunnistamaan valmennus- ja koulutustarpeesi ja määrittelemään konkreettisia lopputuloksia, jotta voimme toteuttaa sinulle räätälöidyn ratkaisun. Ydintiimimme ja laaja yhteistyökumppaniverkostojemme on tottunut soveltamaan ja luomaan palveluita yhdistäen vaikuttavia menetelmiä, jotka saavat aikaan parhaita tuloksia ja muistiinpainuvia oppimiskokemuksia. Lue lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme ja yrityspalveluistamme esitteestämme äläkä epäröi levittää sanaa:

generoi_taustakuva2.jpeg
Generoi logo.png

Suurin osa yritys-valmennuksistamme siirtyy Generoin uuden katon alle vuonna 2023.

Katso mitä asiakkaamme sanovat ja ota meihin yhteyttä:

Osallistuja

Specsavers Pathway -koulutusohjelma,  2018

Haluan kiittää sinua kurssipäivistä. Nyt muutama päivä myöhemmin minulla on edelleen inspiroitunut olo ja ajattelen paljon kaikkea oppimaani. Suunnittelin jopa esitelmän tiimilleni uudessa liikkeessäni!

Kira Anttila,

HR asiantuntija, RD Velho

Insinööri-painotteinen esimiesjoukko kuunteli esiintyjiä ja aihetta kiinnostuneena ja useat erilaiset harjoitteet auttoivat oppimista. Aihe oli ajankohtainen ja hyvällä etukäteissuunnittelulla sekä valmentajien tilannetajulla se saatiin sopimaan meidän silloisiin tarpeisiin ja johtamiskulttuuriin. Voin lämpimästi suositella vastaavanlaista koulutusta kenelle tahansa, joka haluaa kehittää itseään ja organisaatiotaan. 

Mark Parr,

Senior Learning and Development Manager Northern Europe, Specsavers

Pauliina toteutti korkealaatuisen, ammattimaisen ja mukaansatempaavan tapahtuman, joka sopi tarpeisiimme liittyen arjen liiketoimintacoachingiin sekä liikejohtajien kanssa toteutettavaan coaching-koulutukseen.

Ota yhteyttä

Success! Message received.

bottom of page