top of page
Team development participants holding hands in a team development exercise

TIIMIEN KEHITTÄMINEN
JA TAPAHTUMAT

Vapauta huipputiimin voima.

Autamme tiimejä saavuttamaan kasvukokemuksia

Kun yksilöiden kehittäminen monimutkaisessa ja systeemisessä maailmassa ei riitä. Me valmennamme kaikenlaisia tiimejä kohti parempaa suorituskykyä ja järjestämme osallistavia ja innostavia tapahtumia jopa muutamille sadoille ihmisille.

 

Yritysmaailma on järjestäytynyt kasvavassa määrin tiimityöskentelyn ympärille, mikä tarkoittaa, että monet työnteossa toistuvat ongelmat voidaan ratkaista tehokkaasti vain tiimitasolla. Me tuemme tiimejä kehittämään yhteistyötä ja tehokasta työskentelyä kiinnittämällä tiimin huomion siihen, millä on eniten merkitystä.

 

Kun katsot ympärillesi, mitä tiimisi tarvitsee juuri nyt?

 

Tarvitseeko tiimisi ilmapiiri sykäystä ulkoilmassa vietetyn, osallistavan ja innostavan tiimipäivän muodossa? Vai pitäisikö teidän ensi alkuun sukeltaa syvemmälle tarkastelemaan keitä te olette tiiminä sekä työskennellä yhteistyön, yhteisen olemassa olon tarkoituksen, ja tavoitteiden äärellä? Tässä muutama suosituksemme:

TIIMI-COACHING

 

on prosessi, jossa tiimi pysähtyy säännöllisesti, yhden tai kahden sertifioidun coachin avulla, tarkastelemaan toimintaansa liittyviä aiheita liikkuakseen kohti tavoitteitaan.

Tee tehokkaasta tiimistä totta!​ 

 

Uskallatko unelmoida, mitä tiimisi voisi saavuttaa, jos jokainen tiimin jäsen tulisi kuulluksi ja ymmärretyksi, jos jokaisella olisi mielessään selkeät henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet ja jokainen sitoutuisi omiin ja tiimin yhteisiin tavoitteisiin?

 

Me kasvatamme tiimisi mahdollisuuksia selkeämpään fokukseen ja parempiin tuloksiin tiimisi tilanteeseen suunnitellulla coaching-prosessilla, joka tähtää lisäämään niin tiimisi suorituskykyä kuin yhteistyön laatua.

Tilannekatsaus: Kuinka tiimilläsi oikeasti menee tällä hetkellä?

 • Onko meillä selkeä yhteinen ymmärrys siitä, mitä yritämme saavuttaa yhdessä?

 • Havaitsemmeko ja ymmärrämmekö erot ja yhteneväisyydet tiimin jäsenten välillä ja tiedämme, miten työskennellä yhdessä tehokkaasti?

 • Onko meillä työkaluja ymmärtää ja korjata konflikteja, jotka rasittavat tiimityötä?

 • Olemmeko yhdessä vastuussa tiimin suorituksesta?

 • Otammeko vastuuta omasta ja toistemme jatkuvasta kehittymisestä?

TIIMIN 

FASILITOINTI

 

keskittyy tiettyyn aihealueeseen, kuten tiimin visioon, tarkoitukseen tai tiimin kehittämiseen ja on mahtava tapa sysätä tiimin suoritusta ja motivaatiota uudelle tasolle.

Pysähdy keskustelemaan tärkeistä aiheista tiimisi kanssa!

Tiimit ja organisaatiot ovat jatkuvassa liikkeessä ja tiellemme osuu jatkuvasti uusia tilaisuuksia ja haasteita. Jos haluat tarttua hetkeen ja luoda uutta energiaa, uusia näkökulmia tai uutta suuntaa tiimillesi, tai jos haluat päihittää jonkun tietyn haasteen, omistautunut ja ammattitaitoinen fasilitaattoreiden ja valmentajien joukkomme auttaa sinua järjestämään ilmapiiriä nostattavan tilaisuuden tarpeidesi ja päämääriesi mukaan. Voit olla varma, että näissä sessioissa huomioidaan vahva vuorovaikutus ja toimiva ryhmädynamiikka!

 

Tässä muutama esimerkki sessioista, joita olemme tähän mennessä toteuttaneet: ​​

 • Tiimin visio-sessio: fasilitoitu työpaja rekrytointitiimille

 • Tiiminrakennuspäivä: fasilitoitu tiimipäivä terveydenhuoltoalan organisaatiolle

 • Merkityksen löytäminen opettajan työssä: fasilitoitu työpaja

 • Uusien jäsenten integroiminen myyntitiimiin: fasilitoitu sessio tiimipäivän aikana

 • Aloita vuosi vahvasti: järjestäytyminen useisiin itsenäisiin tiimeihin terveydenhuoltoalan organisaatiossa: fasilitoitu työpaja

TIIMI-TAPAHTUMAT

 

tuovat yhteen isompia tiimejä ja ryhmiä ja tempaavat mukaansa aktiviteetteihin, jotka luovat hyvää tiimihenkeä, rakentavat luottamusta ja kehittävät aktiivista osallistumista organisaatiomuutokseen.

Koe jotain uutta tiimisi kanssa! 

 

Valmentajamme ovat auttaneet tiimejä viettämään tiimipäiviä ja tapahtumia luovilla ja osallistavilla menetelmillä jo vuosia. Jos etsit uutta energiaa, uusia näkökulmia tai uutta suuntaa tiimillesi, omistautunut ja ammattitaitoinen fasilitaattoreiden ja valmentajien joukkomme auttaa sinua järjestämään ilmapiiriä nostattavan tilaisuuden tarpeidesi ja päämääriesi mukaan. Voit olla varma, että näissä tilaisuuksissa huomioidaan vahva vuorovaikutus ja toimiva ryhmädynamiikka!

 

Tässä muutama esimerkki sessioista, joita olemme tähän mennessä toteuttaneet:​​

 • Kaksipäiväinen strategian ja johtajuuden kehityspäivä sadalle eri toimipisteiden esimiehelle yhteistyökumppaneidemme kanssa

 • Amazing Race -tapahtuma Helsingin keskustassa suuren liiketoiminta-alueen henkilöstölle (yli 140 henkilöä)

Ota yhteyttä

contact@growthroom.fi

+358 (0) 45 675 3241

Success! Message received.

bottom of page