top of page

Anna-Riikka Hautala

Valmentaja, valmentaja, MA

Anna-Riikka on Growthroomin päävalmentaja, kouluttaja, toimittaja ja palvelusuunnittelija. Hän vastaa pääasiassa valmennustyöpajoista sekä kansainvälisten valmennussertifiointikurssien markkinoinnista ja käytännön asioista.

Anna-Riikka on freelance-valmentaja ja opettaja. Hänellä on maisterin tutkinto kielitieteestä, ja hän löysi intohimonsa valmennuksessa eri tiimijohtajan ja projektipäällikön tehtävien kautta vuonna 2012. Siitä lähtien Anna-Riikka on työskennellyt elämänvalmentajana ja auttanut satoja ihmisiä saavuttamaan unelmansa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Hänen valmentajiensa mukaan hän on luova, rohkea ja empaattinen valmentaja. Hän on myös ammattilainen ryhmien kouluttamisessa ja helpottamisessa! Johtotehtäviensä lisäksi hänellä on vuosien kansainvälinen kokemus avustamisesta ja koulutuksesta. Tunnet hänet luultavasti hänen leveästä hymystään ja naurustaan. Vapaa -ajallaan hän rakastaa olla ulkona ja luova - olipa kyseessä sitten vaellus vuorilla, lumilautailu luonnonvaraisessa luonnossa, kävely metsässä, jooga kuistilla tai uinti järvessä.

Kasvuhuone_MG_3546 (1).jpg
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

anna-riikka.hautala@kasvuhuone.fi

 

+358 (0) 45 675 3241

Enemmän minusta

ULLA TIRRONEN

Kouluttaja, fasilitaattori, kauppatieteiden maisteri (Järjestelmänvalvoja)

Ulla  on suuri  digi-nörtti ja verkkokoulutuksen ammattilainen. Ulla rakastaa  myös asioita, joita muut ihmiset eivät pidä rakastettavina: hänen suuri intohimonsa on saada hallinto arvostamaan myös muita. 


Ulla vastaa erityisesti verkkokoulutuksista ja digitaalisista tuotteista.

"Minun tehtäväni on muuttaa maailma yhden pikselin verran  aika . "

Enemmän minusta

 

Olen koulutuksen ammattilainen ja keskityn erityisesti verkkokoulutukseen. Etsin aina uusia työkaluja ja menetelmiä koulutusten järjestämiseen tai uusia tapoja helpottaa. Olen opiskellut hallintotieteitä ja minulla on myös pätevyyden etualalle.  Minulla on kokemusta suomalaisten kuntien kehittämisestä ja sosiaalisesta yrittäjyydestä. Olen erikoistunut luomaan online -koulutuksia ja kursseja eri muodoissa ja helpottamaan verkkokoulutuksia. Olen rauhallinen, mutta minulla on tietty visio: muuttaa maailmaa yksi kerrallaan  pikseli kerrallaan.  

Mikä saa sinut syttymään?

Innostun luomaan jotain uutta. Jos on a  mahdollisuus kokeilla jotain, mitä ei ole aiemmin kokeiltu, minulla on todellinen  vaikea sanoa ei mahdollisuudelle. Innostun myös, kun olet kokeillut jotain, joka on mielestäni alkuperäistä ja hyödyllistä myös muille  joku ostaa tuotteen.  

 

 

Miten kuvailisit itseäsi kouluttajana?

Haluan suunnitella koulutukseni  sopimaan yleisöön, mikä tarkoittaa, että jokainen koulutus on erilainen. Minulla on pakkomielle siitä, kuka istuu yleisössä (tai minulle normaalisti: näytön takana) ja mitä he todella tarvitsevat päästäkseen pois koulutuksestani.

 

 

Mitä kollegat sanovat  Ulla?

Ulla on sellainen, joka pyrkii saamaan asioita aikaan ja saavuttamaan tuloksia maailmassa. Mutta ei vain sitä: hän on puhdasta voimaa yhdistettynä hämmästyttävän luovaan ajatteluun ja olemiseen! Lyhyesti sanottuna: hänen kanssaan on hauskaa työskennellä.

 

Minkälaista on työskennellä kanssani?

Ole valmis pitämään hauskaa, antamaan parhaasi, haastamaan ja haastamaan minut takaisin! 

Ota yhteyttä minuun

ulla.tirronen@gmail.com

+358 (0) 50344 0805

Success! Message received.

Anchor 1
bottom of page