top of page

ti 13. huhtik.

|

Zoomaus

GrowthLab esittelee: Suunnittele urasi

Mitä useimmat ihmiset käyttävät suurimman osan valveillaoloajastaan? Aivan oikein, Työskentely! Ura on tärkeä osa aikuisten elämää. Me kaikki kaipaamme mielekästä ja täyttävää uraa. Mutta miten voimme löytää sen? Tässä työpajassa autamme sinua ajattelemaan urasi muotoiluajattelun avulla.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
GrowthLab esittelee: Suunnittele urasi
GrowthLab esittelee: Suunnittele urasi

Time & Location

13. huhtik. 2021 klo 17.30 – 19.30 UTC+3

Zoomaus

About the Event

Suunnittele urasi Tämä työpaja on osa GrowthLabia, ideaa, jota olemme valmistaneet jo jonkin aikaa: luoda tila kokeilla uusia tapoja kouluttaa ja helpottaa kasvua. Se on luova laboratorio, joka on suunniteltu kokeilemaan ja luomaan yhdessä.

Oletko uusi valmistunut, joka on aloittamassa uuden uran, mutta mietitkö, oletko tehnyt oikean valinnan? Vai työskenteletkö samaa työtä monien vuosien ajan; kaikki näyttää hyvältä, mutta jotenkin, et ole innostunut menemästä töihin enää? Onko aika vaihtaa uuteen yritykseen? Jopa uusi kenttä? Onko se kuitenkin liian riskialtista? Jos jokin yllä olevista kysymyksistä vaivaa sinua, et ole yksin.

Ura on tärkeä osa aikuisten elämää. Me kaikki kaipaamme mielekästä ja täyttävää uraa. Mutta miten voimme löytää sen? Tässä työpajassa esittelemme suunnittelun ajatteluprosessin ja käytämme tätä kehystä auttaaksemme ajattelemaan urasi. Kehitämme yhdessä kolme uran prototyyppiä, joita voit testata ja oppia elämässäsi. Saat enemmän selkeyttä ja itseluottamusta urapolun löytämisessä.

Kuten jokaisessa GrowthLab-istunnossa, ole valmis kokeilemaan ja työskentelemään sekä erikseen että ikäisesi kanssa! Osallistumiseen tarvitaan kannettava tietokone, luotettava internetyhteys, mieluiten mikrofonilla varustetut kuulokkeet ja rauhallinen tila. Huomaa, että tämä työpaja on 100% livenä eikä sitä nauhoiteta myöhempää käyttöä varten. Hyväksymme tähän työpajaan enintään 20 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana. Lisätietoja: contact@growthroom.fi tai 045 675 3241.

Tickets

 • Vapaa paikka

  0,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos haluat tukea meitä vaikuttamaan maailmaan ilmaisten tapahtumiemme kautta, hyväksymme sen suurella kiitollisuudella.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page