top of page
This image shows participants in one of the recent coaching certification courses, waving and energised, becoming new certified coaches

MEISTÄ

Intohimomme on inspiroida muita.

Aina on tilaa kasvulle.

 

"Kansainvälisen mainoslehden mukaan ”Kasvuhuone on yksi kiinnostavimmista johtamiskehityksen koulutus- ja coaching yrityksistä Euroopassa.”

 

"Me olemme joukko intohimoisia ja kansainvälisesti kokeneita ammattilaisia, joiden tavoitteena on rakentaa uusi inspiroivien ja vaikuttavien oppimis- ja kasvukokemusten aikakausi."

Tarinamme alkoi vuonna 2012, kun Kasvuhuone perustettiin yhtenä ensimmäisistä vaikuttavuusyrityksistä Suomessa. Tavoitteena oli maksimoida hyvä maailmassa – asiakkaillemme, työntekijöillemme, yhtiökumppaneillemme ja laajemmalle yleisölle.

 

Nykyään olemme erikoistuneet johtajuuden ja henkilökohtaisen kehityksen kenttään ja tarjoamme coaching- ja koulutuspalveluja yksilöille ja organisaatioille coachaukseen, opetukseen ja koulutukseen erikoistuneen tiimin kautta.

 

Olemme luotettava kumppani asiakkaille, jotka etsivät uusia näkökulmia ja uskaltavat rohkeasti kokea uusia ja inspiroivia tapoja tehdä liiketoimintaa. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa muodostamme verkoston kasvuagentteja, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevia ratkaisuja ja palveluita.

 

 

Työskennelläänkö yhdessä luodaksemme uusia mahdollisuuksia vaikuttaa, saavuttaa parempaa johtajuutta ja parantaa tuloksiin johtavaa toimintaa?

Arvomme 

Muutoksen luominen 

Haluamme luoda muutosta maailmaan työllä, jota teemme. Olemme sitoutuneet olemaan uskaliaita teoissamme ja haastamaan itseämme työssä saavuttaaksemme tämän päämäärän.

Missiomme

Sytyttää intohimon palo kasvuun. 

 

Kasvuhuone on kasvuagenttien yhteisö, joka sytyttää ihmiskunnan intohimon kasvuun. Me uskomme sisäisen pelin voimaan ja muutokseen, jonka kaikki voimme tehdä elämässämme ja ympärillämme.

Kasvuhuone on paljon muutakin kuin vain yditiimimme.

Tutustu kasvun kumppaneihimme!

Meistä sanottua

John Swallow

Päällikkö, Oppiminen ja kehittäminen

Tämä on loistava organisaatio, joka tarjoaa erittäin vuorovaikutteisia ja kiinnostavia kursseja. Rakastan sitä, että he pitävät kurssimaksunsa saavutettavalla tasolla kaikille ja laittavat silti 100% jokaiseen minuuttiin. Itse asiassa ne eivät ole vain kursseja... Ne ovat elämänkokemuksia.

Anna Lönnroth

kurssille osallistuja 2017

”Tämä [kansainvälinen coachingsertifiointi] kurssi muutti kirjaimellisesti elämäni! Ilman Aksun ja Pauliinan inspiroivaa koulutusta en olisi täällä! Olen nyt enemmän kuin tyytyväinen elämääni. Suosittelen lämpimästi tätä kurssia, mutta varoitan sinua myös: ole valmis, elämäsi voi muuttua mitä rajuimmin!”

Tommi Pollari

kurssille osallistuja 2016

Jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ymmärtämään itseäsi tai auttamaan muita auttamaan itseään, tämä on jokaisen pennin arvoista. Maailmanluokan kouluttajat, jotka opettavat sinulle taitoja valmentaa itseään ja muita, ovat arvokkaita niin ihmissuhteissa kuin työpaikoilla. Iso peukku!

Inspiroiva, osallistava, käytännönläheinen ja tosi hauska! Sen lisäksi, että kurssilta sai johdatuksen coaching-työkaluihin sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen käyttöön, kurssi myös muutti radikaalisti näkemystäni ihmisten välisestä kommunikaatiosta ja vuorovaikutuksesta. Kiitos äkkilähdöstä uuteen ajattelutapaan. Todella vahva suositus kaikille.

Koulutukseen osallistuja,

Specsavers

Pathway program 2018

bottom of page