top of page
Participants from a recent Internationl Coaching Certification training, showing the results of a coaching exercise

KANSAINVÄLINEN COACHING-SERTIFIOINTI

Opi valmentamaan itseäsi ja muita.

World Coaching Organizationin suunnittelema, Growthroomin järjestämä vuodesta 2014, ja nyt vihdoin palannut juurilleen:

Intohimomme on järjestää coaching-kursseja ja työpajoja ympäri maailmaa niille, jotka haluavat oppia käyttämään coaching-taitoja eri elämän osa-alueilla ja nykyisissä projekteissaan tai rakentaa coachingista itselleen ammatin.

 

Coaching-sertifiointikurssin jälkeen voit kansainvälisesti sertifioituna coachina auttaa ihmisiä saavuttamaan kestäviä tuloksia coaching-kurssilta oppimillasi menetelmillä ja työkaluilla, joko ammatti-coachina tai epämuodollisesti tuttujesi kanssa. Ja tietysti voit soveltaa oppeja myös itseesi. Tutustu kurssiin tarkemmin tästä: 

Mikä tekee tästä kurssista innovatiivisen ja erilaisen?

 

Uskomme, että coaching kuuluu kaikille, ja siitä syystä kurssimme ovat edullisia. Rahan lisäksi ne eivät myöskään vie paljon aikaa, joten kuka tahansa voi osallistua kurssille koska vain. Intensiivisen, paikan päällä suoritettavan 30 tunnin viikonloppukurssin lisäksi saat pääsyn verkkomateriaaleihin, joiden kautta voit jatkaa opiskelua omaan tahtiisi kurssin jälkeen.

 

Valmistaudu vaikuttumaan kurssin sisällöstä ja maailmanluokan valmentajistamme. Lähdet kurssilta inspiroituneena ja innostuneena, mukanasi liuta helposti sovellettavia työkaluja. Kurssista tekee vaikuttavan ennen kaikkea se, että se on täynnä käytännön harjoittelua – 40% kurssista on tekemistä ja oppimista käytännössä. Tuloksena saat itsevarmuutta mm. pitää täysimittaisia coaching-keskusteluja, vaikkapa heti maanantaiaamuna kurssin jälkeen.

 

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: valmistaudu seuraamaan unelmiasi ja huomaamaan, kuinka vuorovaikutussuhteesi muuttuvat kurssin myötä merkityksellisemmiksi ja syvällisemmiksi. Kurssi on yhtäältä itsen kehittymisen valmennus, joka lisää itsetuntemustasi ja parantaa suhdetta itseesi ja muihin ihmisiin ympärilläsi. Takaamme sinulle, että tämä on yksi parhaista – ellei jopa kaikista paras – koulutuskokemus elämäsi aikana.

Kenelle kurssi on suunniteltu?

 

Kurssimme on suunniteltu kaikille, jotka haluavat tehokkaan ja korkealaatuisen startin rakentaakseen coachingista itselleen ammatin. Samalla se on myös tarkoitettu kaikille niille ihmisille ja ammattilaisille, jotka haluavat soveltaa vahvempia työkaluja jokapäiväiseen elämäänsä.

 

Kurssillemme on osallistunut tähän mennessä muun muassa opettajia, yliopiston lehtoreita, näyttelijöitä, farmaseutteja, lääkäreitä, suunnittelijoita, agile coacheja, insinöörejä, johtajia ja monia muita!

Tommi Pollari

Jos olet joskus ollut kiinnostunut kehittämään itseäsi, ymmärtämään itseäsi ja auttamaan muita auttamaan itseään, tämä kurssi on jokaisen pennin arvoinen. Maailmanluokan coachien opettamat taidot itsesi ja muiden coachaamiseen ovat arvokkaita sekä ihmissuhteissa että työpaikalla. Iso peukku kurssille!

Anna Lönnroth

Tämä kurssi on kirjaimellisesti muuttanut elämäni! Työskentelen nykyään coachina, ohjaan ja coachaan yhdistyksiä. En olisi tässä tilanteessa ilman Aksun ja Pauliinan inspiroivaa coachingia! Olen enemmän kuin tyytyväinen elämääni. Joten suosittelen lämpimästi kurssia, mutta haluan myös varoittaa, että elämäsi saattaa muuttua sen myötä radikaalilla tavalla!

Saila Kokkonen

Inspiroiva, osallistava, käytännönläheinen ja tosi hauska! Sen lisäksi, että kurssilta sai johdatuksen coachaus työkaluihin sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen käyttöön, kurssi myös muutti radikaalisti näkemystäni ihmisten välisestä kommunikaatiosta ja vuorovaikutuksesta. Kiitos äkkilähdöstä uuteen ajattelutapaan. Todella vahva suositus kaikille.

bottom of page