top of page

MILTÄ MENESTYS NÄYTTÄÄ?

Yritysyhteistyömme, valmennuspalveluidemme sekä koulutustemme myötä olemme...

Vaikuttaneet
3000
yksilöön palveluidemme kautta
Koskettaneet 
480
organisaatiota
Tuoneet palvelumme
 9 

eri maahan
Saavuttaneet
45
kansallisuutta

Lue onnistumisistamme: 

Yritysvalmennukset ja -koulutukset

Specsavers logo.png

Specsavers on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä ja maailman kolmanneksi suurin optikkoketju.

 

Tähän asti olemme tukeneet Specsaversin tulevia kumppaneita, nykyisiä kumppaneita, kumppanimentoreita, kouluttajia ja muita ammattilaisia Pohjoismaissa ja Alankomaissa tarjoamalla coaching-koulutusta, mentorikoulutusta, valmentajakoulutusta ja muita räätälöityjä koulutuksia ja valmennusohjelmia. 

Corp. training and coaching
GP-Logo-color.png

Gualapack on maailman johtava esivalmistettujen pussien valmistaja ja globaali toimija muovi- ja joustopakkausteollisuudessa.  

 

Growthroom valmensi Gualapack Nadabin johtoryhmäläisiä coaching-taidoista, jotka tukevat heidän kasvuajatteluaan ja vuorovaikutustaitojaan työntekijöiden ja toistensa kanssa. 

huld.png

Huld on eurooppalainen teknologisen suunnittelun asiantuntijatalo.

 

Growthroom on tukenut sekä edellisen suunnittelutoimiston RD Velhon että ohjelmistokehitysyrityksen Space System Finlandin (molemmat sulautuneet Huldiksi vuonna 2019) johtajia valmennustaitojen kehittämisessä. Itse asiassa jokainen SSF -johtaja on osallistunut coaching-sertifiointikurssillemme. Vuonna 2020 tuemme Huld-johtajia valmentavan johtajuuden hallitsemisessa räätälöidyn koulutusohjelman avulla.

HY__LB02_LogoFV_FI_B3____BW.png

Growthroom tarjosi meille johdannon coaching-taitoihin suunnatussa koulutuksessa. OM -asiantuntijakoulutuksen kouluttajat ovat aktiivisia ja osallistuivat valmennukseen työpaikalla. Halusimme tarjota heille uusia näkemyksiä coachingistata. Koulutus oli tarkoituksenmukainen.

 

Rea Lagerstedt

Työlääketieteen erikoislääkärikoulutus (OM),

Helsingin yliopisto

Lainaus KONEen aluejohtajalta

Impulssini järjestää coaching-koulutus Pauliinan kanssa tiimilleni ja heidän tiimeilleen tuli omasta vuosittaisesta henkilöstökyselystämme. Työntekijämme halusivat kehittää johtamistaitojaan, mikä oli varsin odotettu tulos, koska olimme juuri lisänneet uuden kerroksen organisaatioon ja saimme ~ 20 uutta johtajaa uusiin tehtäviin. [Jatkuu seuraavalla sivulla]

 

Jukka Joutsenkoski

Aluejohtaja Pohjois -Saksa, KONE

Coaching Cert. Course

Coaching-sertifiointikoulutus

Logo WCO transp.png

Kansainvälinen
Coaching-sertifiointi (avoin)

Olemme järjestäneet coaching-sertifiointikoulutuksia Suomessa ja ympäri Eurooppaa - nyt myös verkossa - vuodesta 2014. Työpajamme ja kurssimme ovat avoimia kaikille, ketkä haluavat oppia käyttämään coaching-menetelmiä eri elämänalueillaan, nykyisissä projekteissaan tai tehdä coachingista ammattin itselleen. Palaute tältä kurssilta ei yleensä ole vähempää kuin että se muuttaa elämää !

 

Katso palautetta on-demand-coachingsertifiointikoulutuksistamme alta!

Kansainvälinen
Coaching-ssertifiointi (in-house)

Growthroom on tukenut useita yrityksiä, myös tätä rahoitusalan yritystä, tarjoamalla tilauksesta sisäisiä coaching-sertifiointikoulutuksia, joilla tuetaan esimerkiksi tukiroolien ammattilaisia kehittämään taitojaan edelleen.  Kaiken kaikkiaan yli 200 osallistujaa on osallistunut 50+tunnin koulutukseen (josta noin 30 tuntia järjestetään kasvotusten).

 

Tässä on palautetta viimeisimmästä koulutuksestamme (yli 60 osallistujaa):

talentadore logo.png

TalentAdore on maailmanlaajuinen HR teknologiayritys, jonka missiona on tuoda inhimillisyys takaisin rekrytointiin ja olla maailman paras talent engagement-ratkaisujen tarjoaja.

Suurin osa TalentAdoren työntekijöistä on osallistunut coaching-sertifiointiimme jossain vaiheessa uraansa.  

Talentadore ei ole ainoa yritys, joka on lähettänyt suurimman osan henkilökunnastaan kurssillemme, muita esimerkkejä ovat mm. Space Systems ja Finders Seekers.

Tiimien kehittäminen ja tapahtumat

Anchor 1
fise logo.png

Finders Seekers on IT-rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen erikoistunut yritys.

 

Tämä rekrytointitiimi etsi innostavaa alkua uudelle vuodelle yhdessä ja onnistuimme toteuttamaan sen yleisellä tyytyväisyydellä 10/10. 

Case lastenkoti

Growthroom tuki tätä lastenkodin tiimiä tunnistamaan toistensa vahvuudet, vahvistamaan  keskinäistä yhteistyötä ja kommunikoimaan tehokkaast yhteisistä tavoitteistaan järjestämällä yhden päivän tiimivalmennuksen 

Case Amazing Race

Growthroom tuki yhtä Suomen huippuyrityksistä järjestämällä tiimitapahtuman 100 työntekijän kestävän kehityksen yksikölle. Päivän tavoitteena oli tuoda ihmiset yhteen ulkona ja tarjota hauskoja, ajatuksia herättäviä ja innostavia ryhmäyttämisaktiviteetteja. Palautteen perusteella tapahtuma ylitti kaikki odotukset ja onnistui.

Pyydä lisätietoja

contact@growthroom.fi

+358 (0) 45 675 3241

Kiitos! Olemme vastaanottaneet viestisi.

bottom of page