top of page
5 children in front of adult sized shadows of themselves, imagining their future growth potential

KASVA MERKITYKSELLISTEN
KESKUSTELUJEN KAUTTA

Mitä etsit?

Harkitsen

uranvaihtoa

Töissä samassa työpaikassa vuosien ajan: kaikki näyttää hyvältä, mutta jostain syystä töihin meneminen ei saa sinua enää innostumaan. Onko aika vaihtaa työpaikkaa? Tai koko alaa? Liittyykö siihen kuitenkin liikaa riskejä?

Haluan

saada elämäni tasapainoon

Tuntuuko sinusta, että elämässäsi vallitsee tasapaino, vai saavatko jotkin elämän osa-alueet enemmän huomiota kuin toiset ja se on alkanut vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi?

Haluan löytää tarkoitukseni

elämässä

Oletko käännekohdassa elämässäsi? Mitä tekisit, jos sinulla olisi jäljellä yksi vuosi elinaikaa Maapallolla? Mitä voit tehdä luodaksesi positiivisen tulevaisuuden sinulle ja perheellesi, yhteiskunnalle ja planeetalle? Mikä on tarkoituksesi elämässä? Mikä saa sinut joka aamu ylös sängystä?

Haluan kehittyä paremmaksi

johtajaksi

Haluatko tähdätä korkeammalle ja pitää yllä korkeampia standardeja itsellesi ja muille? Uskotko, että sinulla on se, mitä vaaditaan johtaaksesi ihmisiä kohti parempaa tulevaisuutta, mutta tarvitset kuitenkin vähän tukea ja sparrausta tehdäksesi siitä mahdollista?

Haluan
sertifioitua
coachiksi

 

Intohimoni on auttaa ihmisiä ja minua kiinnostaisi kuulla lisää urasta valmentajana!

Haluan vain vaikuttavaan coaching-

keskusteluun

Näytä minulle, mitä mahdollisuuksia minulla on käydä voimaannuttava valmennuskeskustelu jonkun valmentajanne kanssa – luulen, että se auttaisi hahmottamaan, mitä tarvitsen.

Your career

Sinun urasi

Olet työskennellyt samassa työpaikassa vuosien ajan. Kaikki näyttää hyvältä päällisin puolin, mutta jostain syystä et enää innostu töihin menemisestä. Onko aika vaihtaa työpaikkaa? Tai koko alaa? Liittyykö siihen kuitenkin liikaa riskejä?

Oikean työn löytäminen ei ole helppoa. Pitää pysyä motivoituneena, vaikka joka päivä vastaanottaa hylkäyskirjeitä – lukeeko kukaan edes hakemuksiasi? Tiedät, että sinulla on taitoa ja vahvuuksia hakemaasi työhön, joten mitä teet väärin? Ja vaikka löytäisitkin uuden työn, mitä jos vihaat sitä? Tuletko sopimaan joukkoon?

Uravalmentaja auttaa sinua navigoimaan uramuutoksen polkuja. Ohjaamme sinua kohti selkeämpää ymmärrystä omista vahvuuksistasi, arvoistasi ja uratavoitteistasi ja autamme sinua kehittämään urasi merkityksen, sinun ”Pohjantähtesi”, joka ohjaa uravalintojasi. 

Lisäksi ohjeistamme sinulle työnhakijan voittajan strategian, jonka avulla pysyt motivoituneena läpi työnhakuprosessin, joka on väistämättä pitkä.

Child reading a map, looking for where to go next as a mataphor for thinking about a career change

 
Erikoistuneet uracoachimme:

Anna-Riikka Hautala

Image of Anna-Riikka Hautala, one of our coaches

Anna-Riikka Hautala

Your life in balance

Elämäsi tasapainossa

Five eggs standing on top of each other as a metaphor for life balance

Elämä koostuu useista erilaisista ulottuvuuksista – läheisistä, työstä, harrastuksista, talousasioista, jne. Tuntuuko sinusta, että elämässäsi vallitsee tasapaino, vai saavatko jotkin elämän osa-alueet enemmän huomiota kuin toiset, ja se on alkanut vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi?

 

Pidätkö huolta itsestäsi? Annatko itsellesi aikaa palautua jokapäiväisen elämän stresseistä? Tuntuuko sinusta, että nautit elämästäsi, vai oletko työpäivien ja -viikkojen jälkeen väsynyt – liian väsynyt harrastamaan liikuntaa tai tekemään muita asioita, joita sinun ”pitäisi” tehdä?

 

Kun elämäsi on tasapainossa, elät arvojesi ja elämäsi merkityksen mukaisesti. Tunnet olosi onnelliseksi, täyttymykselliseksi ja energiseksi ja koet yhteyttä sinulle tärkeisiin ystäviin ja perheenjäseniin. Saat aikaan asioita ja kehität positiivisia tapoja ja rituaaleja.

 

Elämän tasapaino -valmennus tukee sinua tarjoamalla viitekehyksen ja menetelmän, joiden avulla voit tarkastella elämääsi, löytää kasvun mahdollisuuksia ja ottaa askeleita kohti tasapainoisempaa elämää. Me autamme lähestymään elämääsi sellaisena kuin se on nyt ja havaitsemaan muutokset, jotka haluaisit tehdä. Lisäksi autamme sinua kehittämään ja hallitsemaan strategioita, joiden avulla saat muutokset tehtyä, sekä tukemaan jokapäiväistä elämääsi kehittämällä rutiineja, joiden kautta saat elämäsi tasapainoon.

 

Elämän tasapaino -valmentajasta muodostuu sinulle ajattelukumppani, joka antaa sinulle vapauden tutkia ja suunnitella voimaantunutta elämää!

 
Erikoistuneet elämän tasapaino-coachimme:

Anna-Riikka Hautala

Image of Anna-Riikka Hautala, one of our coaches

Anna-Riikka Hautala

Your purpose in life

Elämäsi tarkoitus

Oletko käännekohdassa elämässäsi?

 

Melkein jokaisella meistä on tarkoitus elämässä. Muutamilla onnekkailla se on kutsumus, Pohjantähti, jota he seuraavat elämänsä läpi. Monille elämän tarkoitus on kuitenkin epäselvempi – jotain sellaista, mitä ei usein edes ajatella, mutta joka kuitenkin on olemassa. Se voi olla esimerkiksi terve perhe, aktiivinen sosiaalinen elämä, maailman kokeminen tai merkityksen tekeminen jonkun toisen ihmisen elämään.

 

Mutta mitä tapahtuu, jos fokuksemme hämärtyy? Jos emme tiedä, mitä todella tarvitsemme? Jos emme tiedä tarkoitustamme elämässä? Tai tiedämme mikä se on, mutta emme tiedä miten seurata sitä?

 

Elämän tarkoitus -coach auttaa sinua löytämään tarkoituksesi elämässä, sinun Pohjantähtesi, joka voi ohjata valintoja elämässäsi. Elämän tarkoitus -coach toimii ajattelukumppaninasi ja ei pelkästään auta sinua löytämään tarkoitustasi elämässä, vaan myös ohjaa elämäsi suuntaa niin, että voit elää tarkoituksesi mukaisesti. Ohjaamme sinut läpi prosessin, jonka aikana voit löytää, vahvistaa ja hienosäätää tarkoitustasi elämässä, ammentaen arvoistasi, vahvuuksistasi, taidoistasi ja tarinoistasi. Tuemme sinua, kun suunnittelet elämää, joka on tasapainossa sinun elämäsi tarkoituksen kanssa. Ohjaamme matkaasi kohti tarkoituksellista elämää, auttaen sinua löytämään intohimon ja sinnikkyyden keskittyessäsi tarkoitukseesi elämässä. Autamme sinua:

  • Löytämään voimaa jaksaa läpi haasteiden

  • Pitämään kiinni tulevaisuudestasi päivästä toiseen ja vuosien ajan

  • Elämään elämää maratonina pikajuoksun sijaan.

signpost showing "old life" and "new life" directions

Erikoistuneet elämän tarkoitus-coachimme:

Anna-Riikka Hautala

Image of Anna-Riikka Hautala, one of our coaches

Anna-Riikka Hautala

Leadership

Johtaminen ja itsen johtaminen

the hand and arm of a person climbing a ladder - a metaphor for leadership and self-leadership

Sinulle, joka haluat tähdätä korkeammalle ja asettaa korkeampia standardeja itsellesi ja muille. Uskot, että sinulla on se, mitä vaaditaan johtaaksesi ihmisiä kohti parempaa tulevaisuutta, mutta tarvitset kuitenkin vähän tukea ja sparrausta tehdäksesi siitä mahdollista. Jonkun, joka voi sanallistaa ne epävarmuudet, epäilykset, odotukset, unelmat ja toiveet, joita sinulla on sekä itseäsi että muita kohtaan.

 

Kenen haluat olevan osa prosessia, jossa viet itsesi ja muut kohti menestystä?

 

Tiedämme, että huipulla voi olla yksinäistä. Tutkimukset osoittavat, että jokainen johtaja voi hyötyä valmennuksesta ja me olemme tästä samaa mieltä. 

 

Coachista muotoutuu ajattelukumppanisi, henkilö, joka asettaa sinut vastuuseen omasta kasvustasi. Coachisi tarjoaa sinulle peilin, josta voit tarkastella omia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi johtajana. Coachisi myös haastaa ajatteluasi ja tarjoaa sinulle uusia perspektiivejä ja näkökulmia. Sinusta ei tule vain parempi johtaja muille, vaan saat myös lisää täyttymyksen tunnetta ja tyytyväisyyttä elämääsi. Business coachimme käyttävät systemaattista lähestymistapaa ja omaavat laajan ymmärryksen ryhmädynamiikoista. Tämä takaa sen, että business coachingissa otetaan aina laajempi konteksti huomioon.

Lue lisää yrityksille suunnatusta business ja johtajuus coachingista.

 
Erikoistuneet business coachimme:

Image of Pauliina Hallama, one of our coaches

Pauliina Hallama

Anna-Riikka Hautala

Image of Anna-Riikka Hautala, one of our coaches

Anna-Riikka Hautala

Coaching conversation
WhatsApp Image 2019-03-22 at 02.46.32.jp
We would like to invite you to one of the most meaningful and life-changing conversations of your life. Coaching is a process that aims at developing, supporting, challe...
Powerful coaching conversation
1 hr
Free
Coaches
bottom of page