top of page

Anna-Riikka Hautala

Valmentaja, valmentaja, MA

Anna-Riikka on Growthroomin päävalmentaja, kouluttaja, toimittaja ja palvelusuunnittelija. Hän vastaa pääasiassa valmennustyöpajoista sekä kansainvälisten valmennussertifiointikurssien markkinoinnista ja käytännön asioista.

Anna-Riikka on freelance-valmentaja ja opettaja. Hänellä on maisterin tutkinto kielitieteestä, ja hän löysi intohimonsa valmennuksessa eri tiimijohtajan ja projektipäällikön tehtävien kautta vuonna 2012. Siitä lähtien Anna-Riikka on työskennellyt elämänvalmentajana ja auttanut satoja ihmisiä saavuttamaan unelmansa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Hänen valmentajiensa mukaan hän on luova, rohkea ja empaattinen valmentaja. Hän on myös ammattilainen ryhmien kouluttamisessa ja helpottamisessa! Johtotehtäviensä lisäksi hänellä on vuosien kansainvälinen kokemus avustamisesta ja koulutuksesta. Tunnet hänet luultavasti hänen leveästä hymystään ja naurustaan. Vapaa -ajallaan hän rakastaa olla ulkona ja luova - olipa kyseessä sitten vaellus vuorilla, lumilautailu luonnonvaraisessa luonnossa, kävely metsässä, jooga kuistilla tai uinti järvessä.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Enemmän minusta

Pauliina Hallama

PAULIINA

HALLAMA

Valmentaja, sosiaalipsykologi, Systemic Business Coach®, Systemic Team Coach®

Growthroomin verkostovalmentaja

Pauliina on Kasvuhuoneen hallituksen entinen puheenjohtaja, koulutusguru, coaching- ja koulutussisällön tuottaja sekä päävalmentaja. Tätä nykyä Pauliina työskentelee Growthroomin valmentajakumppani Generoilla ja tuo uudistuvaa World Coaching Organizationia maailmankartalle.

"Missioni on rakentaa maailmaa, jossa ihmiset osaavat vuorovaikuttaa rakentavasti ja vaikuttavasti niin oman itsensä kuin ympärillään olevien ihmisten kanssa."

Enemmän minusta

 

Olen sosiaalipsykologi, joka on löytänyt tiensä lähes 20 vuoden koulutuskokemuksen kautta erittäin mielenkiintoisiin organisaation ja yksilöiden kehittämisen tehtäviin. Seikkailuhenkisenä ihmisenä vaikutan päätyvän aina yhä kauemmas kotimaastani niin työtehtävissä kuin vapaa-ajallanikin. Olen taitava ja arvostettu kouluttaja ja valmentaja, jolla on erityinen intohimo vuorovaikutuksen teemoihin ja coachingin menetelmiin. Erityisesti minua kiehtovat kasvun asenteen, johtajuuden sekä itsen johtamisen teemat ja voimakkaiden kysymysten esittäminen osana näitä. Nautin todella yksilöiden ja ryhmien herättelemisestä ja inspiroimisesta! ”Vapaa-ajallani” nautin luonnosta ja kokeilen rajojani muun muassa vapaasukelluksen muodossa.

Mikä saa sinut syttymään?

Ihmisten kanssa työskentely ja muutoksen näkeminen ympärilläni. Missioni voisi sanoittaa myös seuraavasti: koen tehtäväkseni tarjota ihmisille hyvin suunniteltuja kasvun mahdollisuuksia. Juuri ne kasvun hetket - kun coaching-asiakas pysähtyy pohtimaan jotakin ajatuksia herättävää kysymystä ja oivaltaa jotain uutta, kun kurssin osallistuja lähettää koulutuksen jälkeen viestin jostakin oivalluksesta, jonka seurauksena hän näkee tai ajattelee toisin - motivoivat minua syvästi. Tykkään analysoida ja pohtia erilaisia ilmiöitä erityisesti ihmisten vuorovaikutukseen liittyen. Ei ihme, että minusta tuli sosiaalipsykologi! Rakastan oppia uusia lähestymistapoja, kehittää itseäni ja taitojani ja haastaa itseäni (joskus jopa äärimmäisyyksiin).

 

Miten kuvailisit itseäsi valmentajana ja coachina?

Minä coachina: Olen aina ollut utelias ihmisistä, heidän tarinoistaan ja erilaisista tavoista elää ja ymmärtää elämää. Tämä tekee minusta puolueettoman ja myötätuntoisen kumppanin ja empaattisen kuuntelijan coachattavilleni. Ja laajalle asiakaskunnalle! Päätavoitteeni valmentajana on työskennellä voimakkaiden kysymysten ja peilauksen parissa, ja etsin jatkuvasti parempia tapoja haastaa ja tukea asiakkaitani. Uskon todella ihmisten potentiaaliin ja työskentelen pohdiskelevan keskustelun kautta auttaakseni coachattaviani vapauttamaan tämän potentiaalin ja tukemaan heitä upeiden tulosten saavuttamisessa.  

 

Minä valmentajana: Coachin identiteettiin verrattuna valmentajaidentiteettini ja läsnäoloni on melko voimakas ja täynnä energiaa. Rakastan heittäytyä, olla yhteydessä erilaisiin yleisöihin ja haastaa ihmisiä kysymysten kautta (kyllä, koulutuksissani on vahva coachaava ote!). Uskon aidosti käytännöllisiin, luoviin, innovatiivisiin sekä mukaansatempaaviin koulutusmenetelmiin ja vierastan perinteisiä luento- ja koulutusmenetelmiä, jotka eivät johda muutokseen. Valmentamisessa on kyse vaikuttamisesta, ja sitä rakastan tehdä: vaikuttaa ja vaikuttua yhdessä oppijoiden kanssa!

 

Minkä kanssa olet tällä hetkellä kiireinen?

Työskentelen tällä hetkellä yksilöiden (coachaan esihenkilöitä, johtajia ja yrittäjiä johtamiseen ja itsen johtamiseen liittyvissä teemoissa), tiimien (tuen tiimien ja johtoryhmien suorituskykyä tiimifasilitoinnin ja tiimicoachingin menetelmin) ja organisaatioiden kanssa (suunnittelen ja toteutan johtamisen ja asiantuntijoiden valmennuskokonaisuuksia, erityisesti coaching-taidoissa). Olen onnekas saadessani työskennellä erittäin monipuolisen asiakaskunnan kanssa, ulottuen joistakin Suomen suurimmista ja tunnetuimmista yrityksistä pienempiin startup-yrityksiin, ulottuen jopa Yhdysvaltoihin asti!

 

Mitä kollegat sanovat Pauliinasta?

Pauliina pyrkii aina parhaaseen ja on erittäin tarkka kaikessa tekemisessään - asiakkaiden ja heidän tarpeidensa ymmärtämisessä, parhaan lähestymistavan rakentamisessa, koulutusten suunnittelussa ja huolellisessa toteutuksessa. Hän on henkilö, johon voit luottaa täysin kaikessa, mitä hän tekee! Hän on myös erinomainen kuuntelija, joka kysyy aina oivaltavia kysymyksiä! Hän todella elää uskollisesti sille, mitä hän opettaa muille.  

Millaista on työskennellä kanssani?

Työskentely kanssani on yhtä aikaa hauskaa ja ammattimaista, pohdiskelevaa ja tavoitteellista. Ja ihannetapauksessa elämää muuttavaa! Lue alta lisää siitä, mitä asiakkaillani on sanottavaa kanssani työskentelemisestä. Ja kurkkaa blogikirjoitukseni muutamista ajatuksistani ja kokemuksistani täällä!

Patrik Donders - Partner, Specsavers 

Kehitin itseäni tulevaisuuden mentoriksi Specsaversilla. Vaikka keskustelut ohjautuivat liiketoiminnasta muille alueille, Pauliina oli aina avoin ja opasti minua oikeaan suuntaan tekemään parhaat päätökset. Visioni tuli selkeämmäksi siitä, mihin suuntaan mennä. Jos kamppailet roolissasi tai haluat tulla paremmaksi johtajaksi, valmentajaksi tai mentoriksi, tämä on oikea ympäristö sinulle. Kiitos Pauliina !! 

Ota yhteyttä

Success! Message received.

bottom of page