top of page

Valitse ratkaisu tarpeidesi mukaan

Business coaching discussion between two people seated
Lue lisää

Business ja johtajuuscoaching

Kun haluat antaa ihmisille mahdollisuuden hyödyntää potentiaalinsa ja menestyä. Coachilla on uniikki rooli: toimimme puolueettomana ajatuskumppanina, jonka missiona on auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa työn kontekstissa, henkilökohtaista kasvua unohtamatta.

Lue lisää

Tiimin kehittäminen ja tapahtumat

 

Yksilöiden kehittäminen monimutkaisessa maailmassa ei aina riitä. Coachaamme kaikenlaisia tiimejä ja ryhmiä toimimaan paremmin ja järjestämme mukaansatempaavia ja innostavia tapahtumia jopa sadoille ihmisille.

two rows of people facing each other and touching hands as part of a Team development and events activity

Johtajuus- ja coachingvalmennukset

 

Kun haluat tukea avainhenkilöitäsi itsensä, johtajuutensa ja vaikuttavuutensa kehittämisessä. Autamme organisaatioita ja niiden avaintoimijoita - ylimmästä johdosta ja asiantuntijoista aina työntekijöihin - kasvamaan erinomaisiksi johtajiksi.

view from above of a teaching environment conducted as part of coaching training
Lue lisää
A person leading a discussion around coaching and leadership training

Kouluttaja- ja fasilitaattorikoulutus

Kun haluat, että ihmiset loistavat muiden edessä ja saavat aikaan todellista vaikutusta. Valmentajamme ja fasilitaattorimme jakavat osaamisensa ja intohimonsa ammattilaisten ja tulevien ammattilaisten kanssa tavalla, joka saa heidät liikkeelle.

Lue lisää

Coaching-sertifiointivalmennus (yrityksille)
 
Kun haluat tarjota ihmisille ainutlaatuisen valmennuskokemuksen ja jalostaa heidän coaching- ja vuorovaikutustaitonsa aivan uudelle tasolle. Kansainvälisen coaching-sertifiointivalmennuksen on suunnitellut World Coaching Organization ja järjestänyt ja toteuttanut Kasvuhuone vuodesta 2012 lähtien.

all participants from a past International Coaching Certification course showing the results from a coaching exercise
bottom of page