top of page
Image shows two prople deep in discussion as part of a powerful coching conversation

LIFE JA BUSINESS COACHING

Kasva merkityksellisten keskustelujen kautta.

Haluamme kutsua sinut yhteen elämäsi merkityksellisimmistä ja vaikuttavimmista keskusteluista.

 

Coaching on prosessi, joka tähtää kehittämään, haastamaan, tukemaan ja voimaannuttamaan ihmisiä sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla, kysymyksien ja muiden tekniikoiden avulla.

Coaching ei ole kelle tahansa. Tarvitset rohkeutta ja sitoutumista tarvittavien vaiheiden läpikäymiseen haluamasi elämän luomiseksi. Steve Chandlerin mukaan ”Coaching tulee urheilun ja taiteen maailmasta, jossa urheilijat ja näyttelijät saavat valmennusta, jotta heidän työstään tulee poikkeuksellista. Coaching antaa asiakkaille salaisen aseen, kilpailuedun, josta heidän valmennuksettomat kollegansa eivät nauti. Coaching vie ihmiset hyvistä erinomaisiksi. Coaching ei ole toimintahäiriöisille. Se ei ole  sairaiden ja haavoittuneiden parantamiseksi. Coachingin tarkoituksena on auttaa ihmisiä saavuttamaan korkeammat tavoitteensa ja elämän, jota he eivät elä, koska ovat loukussa omassa eristetyssä, itsekriittisessä egossaan. Coaching laajentaa heidän maailmaansa. ”

Yksi coachingin monista hyödyistä on se, että se laajentaa ajattelua, antaa sinulle työkaluja ja kysymyksiä, jotta mahdoton tulee usein mahdolliseksi. Coaching  on osoittautunut parantavan asiakkaiden hyvinvointia, tehokkuutta, motivaatiota ja tyytyväisyyttä elämään. Saat luottamusta päätöksentekoon ja elämästäsi ja/tai liiketoiminnastasi tulee sen ilmentymä.  

Coaching on siten erittäin räätälöity oppimisen ja kehityksen muoto. Valmentaja sopeuttaa valmennustapaansa, työkalujaan ja tekniikoitaan käsitelläkseen esittämiäsi kysymyksiä ja asiayhteyttä. Valmennus auttaa asiakkaita oppimaan eikä opettamaan. Niin että voit löytää omat vastauksesi tietyssä tilanteessa, olipa kyseessä ongelma, haaste tai hämmästyttävä tilaisuus, joka sinulla on edessäsi.

Mikä on alue, jolla - jos tyytyväisyytesi paranisi merkittävästi - olisi suurin ero elämässäsi?

Eri taustoista ja eri painopistealueisiin erikoistunut valmentajatiimimme tarjoaa syvällisiä ja mullistavia valmennusprosesseja yksityisille ja yritysasiakkaille, jotka ovat valmiita ottamaan askeleen uudelle tasolle, ottamaan harppauksen ja saavuttamaan sen, mitä he ovat haaveilleet tekemästä.

 

Jos olet jumissa ja haluat selkeyttää visiotasi ja seuraavia vaiheitasi,  hyödyntää luovia voimiasi, varaa valmennuskeskustelu nyt!

Varaa ensimmäinen coaching-keskustelusi:

We would like to invite you to one of the most meaningful and life-changing conversations of your life. Coaching is a process that aims at developing, supporting, challe...
Powerful coaching conversation
1 hr
Free
bottom of page