top of page

ti 09. maalisk.

|

Zoomaus

GrowthLab esittelee: Löydä elämäsi tarkoitus

MITÄ SAAT VUODESTA JOKA PÄIVÄ? TARKOITETTU ELÄMÄ! Uskomme, että melkein jokaisella on "elämän tarkoitus", ja maaliskuussa järjestettävän Growthlab-työpajan painopiste on auttaa sinua löytämään omasi.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
GrowthLab esittelee: Löydä elämäsi tarkoitus
GrowthLab esittelee: Löydä elämäsi tarkoitus

Time & Location

09. maalisk. 2021 klo 17.30 – 19.30 UTC+2

Zoomaus

About the Event

Löydä elämäsi tarkoitus Tämä työpaja on osa GrowthLabia, ideaa, jota olemme kokeneet jo jonkin aikaa: luoda tila kokeilemaan uusia tapoja kouluttaa ja helpottaa kasvun tukemista. Se on luova laboratorio, joka on suunniteltu kokeilemaan ja luomaan yhdessä.

Uskomme, että melkein jokaisella on "elämän tarkoitus". Muutamille onnekkaille se on "kutsu", pohjoistähti, jota he seuraavat koko elämänsä ajan, mutta monille se on vaikeampaa eikä sitä, mitä he usein pitävät ... mutta se on silti olemassa - terveellinen perhe, aktiivinen sosiaalinen yhteisö elämää, kokea maailmaa, muuttaa jonkun elämää.

Mutta mitä tapahtuu, jos kohdennuksemme hämärtyy? Jos emme tiedä mitä todella tarvitsemme? Jos emme tiedä elämämme tarkoitusta? Tai tiedämme sen, mutta emme tiedä, miten noudattaa sitä?

Tässä työpajassa teemme yhteistyötä auttaaksemme sinua luomaan rakennuspalikoita oman elämän tarkoituksen löytämiseksi ja joitain välittömiä toimia aloittaaksesi etenemisen kohti elämän tarkoitustasi. Esittelemme Ikigai-konseptin ja käytämme tätä kehystä auttaaksemme sinua aloittamaan tarkoituksellisen elämän matkallasi.

Kuten jokaisessa GrowthLab-istunnossa, ole valmis kokeilemaan ja työskentelemään sekä erikseen että ikäisesi kanssa! Osallistumiseen tarvitaan kannettava tietokone, luotettava internetyhteys, mieluiten mikrofonilla varustetut kuulokkeet ja rauhallinen tila. Huomaa, että tämä työpaja on 100% livenä eikä sitä nauhoiteta myöhempää käyttöä varten. Hyväksymme tähän työpajaan enintään 20 osallistujaa pitääkseen sen mahdollisimman kiinnostavana. Lisätietoja: contact@growthroom.fi tai 045 675 3241.

Tickets

 • Vapaa paikka

  0,00 €
  Loppuunmyyty
 • Lahjakortti

  Jos haluat tukea meitä vaikuttamaan maailmaan ilmaisten tapahtumiemme kautta, hyväksymme sen suurella kiitollisuudella.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page