top of page

ti 22. kesäk.

|

Zoomaus

Johda aktiivisesti syrjäisinä aikoina

Etäiset ajat vaativat aktiivista johtajuutta. Liity koulutuksemme saadaksesi selville, kuinka voit menestyä etäjohtajana, ja kerääksesi vinkkejä ikäisiltäsi ja kouluttajiltasi matkan varrella!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muut tapahtumat
Johda aktiivisesti syrjäisinä aikoina
Johda aktiivisesti syrjäisinä aikoina

Time & Location

22. kesäk. 2021 klo 13.00 – 16.00 UTC+3

Zoomaus

About the Event

Kaukaiset ajat, joissa elämme, muuttavat työskentelytapojamme ja siten johtajuutta sellaisena kuin me sen tunnemme. Mikä todella tekee hyvän johtajan näinä syrjäisinä aikoina? Ja miten voit päivittää johtamistaitosi ja työkalupakettisi vastaamaan paremmin verkkomaailman vaatimuksiin?

Liiketoiminnan ja johtamisen valmentajina ja kouluttajina kuulemme ja näemme virtuaalisen johtamisen päivittäiset haasteet. Sekä johtajat että työntekijät ilmoittavat olevansa eristetty ja kamppailevat energiansa kanssa. Tukeakseen johtajia auttamaan tiimejä menestymään ja tarjoamaan uutta näkökulmaa etäjohtamiseen, päätimme perustaa käytännön koulutustilaisuuden esimerkiksi seuraavien ydinkysymysten ratkaisemiseksi:

 • Mitkä ovat johtajuuden keskeiset näkökohdat, ja mitkä näistä ovat erityisen tärkeitä syrjäisissä ajoissa?
 • Kuinka voit ylläpitää aktiivista johtamisyhteyttä tiimisi jäseniin?
 • Kuinka voit valtuuttaa tiimisi jäseniä ja auttaa heitä johtamaan itseään paremmin?
 • Ja ehkä halutuin tai kysytyin kysymys: Mitkä ovat vinkkejä, työkaluja ja tekniikoita, jotka tekevät sinusta menestyvän - tai ainakin paremman - etäjohtajan?

Valitettavasti viimeiseen kysymykseen on vastaus - kaikkiin monimutkaisiin ja inhimillisiin tilanteisiin - ei ole nopeita korjauksia. On kuitenkin joitain asioita, jotka on tiedettävä ja ymmärrettävä ja joilla voi olla valtava vaikutus (etä) johtoosi.

Kuinka puutumme etäjohtamiseen harjoittelujaksollamme?

Suurin osa tämän alueen istunnoista käsittelee etäjohtamista kokonaisuutena ottamatta huomioon, että jopa etäjohtaminen vaatii erilaisia johtajan rooleja ja lähestymistapoja eri tilanteissa. Vastauksemme erinomaiseen etäjohtajana on harkita kolmea keskeistä johtajaroolia: johtaminen , johtaminen ja valmennus . Kun olet tietoinen näistä erilaisista rooleista ja tavoista käyttää näitä hattuja, sinun on helpompi suorittaa johtotehtäväsi ja varmistaa, että huolehdit tärkeistä johtajuuden näkökohdista työskennellessäsi etänä tiimisi kanssa. Olemme huomanneet, että etätyöskentely vaatii ylimääräisiä ponnisteluja johtajien yhteydenpidossa ja "esiintymisessä" ihmisten kanssa, toisin sanoen: aktiivisen johtamisyhteyden luominen.

Näin teemme auttaaksemme sinua kasvamaan etäjohtajana:

 • Saat keskeytettävää materiaalia pohtimaan nykyistä johtajuuttasi kaikessa loistossaan (3 johtotehtävää)
 • Opit aktiivisen johtamisyhteyden ylläpitämisen tärkeyden tiimisi jäseniin - etenkin haastavina aikoina
 • Kuulet käytännön vinkkejä ja työkaluja jokaiseen johtotehtävään liittyen, jotka auttavat sinua ylläpitämään aktiivista johtamisyhteyttä tiimisi jäseniin - keskittyen erityisesti valmentajan rooliin
 • Opit yksinkertaisen mallin epäviralliselle viikoittaiselle keskustelulle yhteydenpitoon kanssasi
 • Saat idea- ja työkalupaketin kokeilemaan erilaisia johtamistapoja koulutuksen jälkeen

Kenelle tämä koulutus on suunniteltu?

Tämä koulutus on erityisesti sinulle, jos olet johto- tai johtotehtävissä, sinun on johdettava tiimiäsi etänä (suurimman osan ajasta) ja etsit jonkinlaisia puitteita etähallintaosaamisen parantamiseksi ja inspiroimaan tiimiäsi toimimaan ja suorittamaan paremmin.

Spoilerihälytys: Jos joukkueesi oli toimimaton jo ennen pandemiaa tai on tullut toimintahäiriöksi etätyön seurauksena, et saa sitä toimimaan vain etähallinnan vihjeillä. Sinun on käsiteltävä enemmän ydinkysymyksiä, joiden avulla voimme auttaa muita palveluitamme, kuten tiimimme tarpeisiin räätälöityjä tiimivalmennus- ja kehitysistuntojamme.

Keitä ovat tämän koulutuksen takana olevat henkilöt?

Olemme joukko intohimoisia ja kansainvälisesti kokeneita ammattilaisia, jotka pyrkivät rakentamaan uuden aikakauden tarjoamaan inspiroivia ja vaikuttavia oppimis- ja kasvukokemuksia. Olemme luotettava kumppani asiakkaiden keskuudessa, jotka etsivät uusia näkökulmia ja uskaltavat rohkeasti kokea uusia ja inspiroivia tapoja harjoittaa liiketoimintaa.

Tämän koulutuksen ovat suunnitelleet kouluttajamme Pauliina Hallama, Ulla Tirronen ja Anna-Riikka Hautala.

Pauliina Hallama on koulutusguru, valmennus- ja koulutussisällön tuottaja ja Master Coach. Ulla Tirronen on digi-harrastaja, verkkokoulutuksen ammattilainen ja verkkokoulutukseen erikoistunut kouluttaja. Anna-Riikka Hautala on päävalmentaja, kouluttaja ja palvelumuotoilija. Lue lisää kouluttajistamme täältä.

Kuinka voit valmistautua istuntoon:

 • Henkisesti: Ennen koulutusta saat pienen tehtävän, joka auttaa sinua henkisesti valmistautumaan läpi tämän koulutuksen läpi käyvät kysymykset ja kysymykset.
 • Fyysisesti: Valmista tarpeeksi hiljainen tila harjoituksen ajaksi ja ehkä välipaloja ja kahvia / teetä / vettä, jotka pitävät energiatasosi riittävän korkealla koko harjoituksen ajan. Varaa harjoitteluaika klo 12.45-16. Meillä on pieni tauko keskellä harjoittelua.
 • Teknisesti: Meillä on tämä koulutus verkossa Zoomin kautta, jonka lähetämme sinulle linkin ennen koulutusta. Tarvitset teknisesti vain 1) riittävän vakaan Internet-yhteyden 2) kameran (esim. Kannettavaan tietokoneeseen kiinnitetyn verkkokameran) 3) mikrofonin. Meillä on Zoom-linkki, joka toimii 15 minuuttia todellisen aloitusajan, jotta voit liittyä istuntoon ja tarkistaa, että kaikki toimii teknisesti. Meillä on pienempiä koulutusryhmiä Zoomin työpajoissa harjoittelun aikana, joten on välttämätöntä, että jokaisen osallistujan kamera ja mikrofoni toimivat voidakseen osallistua täysimääräisesti koulutukseen.
 • Emotionaalisesti: Kuten aina, toivomme hieman avointa mieltä ja luottamusta - luota prosessiin (ja meihin😉) ja katso mihin päädymme!

Ilmoittaudu nyt - jos rekisteröidyt ennen 1. kesäkuuta, saat paikkasi varhaisen linnun hinnalla! Varhainen lintuhinta: 350 euroa 1.6 jälkeen. hinta on 450 euroa.

Onko sinulla kysyttävää tästä koulutuksesta? Lähetä meille kysymyksesi, niin vastaamme mielellämme!

Johda kaukaa - mutta pysy yhteydessä.

Tickets

 • Johda aktiivisesti syrjäisinä aikoina

  Aikaisen linnun hinta (jos ilmoittaudut ennen 1. kesäkuuta)

  350,00 €
  Verot: VAT on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Johda aktiivisesti syrjäisinä aikoina

  Tämä lippu on tarkoitettu sinulle, jos ilmoittaudut koulutukseen 1. kesäkuuta 2021 jälkeen.

  450,00 €
  Verot: VAT on mukana
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Share This Event

bottom of page