top of page

Anna-Riikka Hautala

Valmentaja, valmentaja, MA

Anna-Riikka on Growthroomin päävalmentaja, kouluttaja, toimittaja ja palvelusuunnittelija. Hän vastaa pääasiassa valmennustyöpajoista sekä kansainvälisten valmennussertifiointikurssien markkinoinnista ja käytännön asioista.

Anna-Riikka on freelance-valmentaja ja opettaja. Hänellä on maisterin tutkinto kielitieteestä, ja hän löysi intohimonsa valmennuksessa eri tiimijohtajan ja projektipäällikön tehtävien kautta vuonna 2012. Siitä lähtien Anna-Riikka on työskennellyt elämänvalmentajana ja auttanut satoja ihmisiä saavuttamaan unelmansa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Hänen valmentajiensa mukaan hän on luova, rohkea ja empaattinen valmentaja. Hän on myös ammattilainen ryhmien kouluttamisessa ja helpottamisessa! Johtotehtäviensä lisäksi hänellä on vuosien kansainvälinen kokemus avustamisesta ja koulutuksesta. Tunnet hänet luultavasti hänen leveästä hymystään ja naurustaan. Vapaa -ajallaan hän rakastaa olla ulkona ja luova - olipa kyseessä sitten vaellus vuorilla, lumilautailu luonnonvaraisessa luonnossa, kävely metsässä, jooga kuistilla tai uinti järvessä.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Enemmän minusta

Inka Rantanen

INKA RANTANEN

Valmentaja,  Kasvuagentti

Inka on ICF Certified Business Coach, joka on erikoistunut muutoksen tukemiseen. Hänen vahvuutensa johtuvat hänen taustastaan yritysten koulutusalalla ja kansainvälisestä työkokemuksesta, mikä tarkoittaa, että hän on tottunut työskentelemään ihmisten kanssa kaikilta elämänaloilta.

Inka työskentelee ihmisten ja organisaatioiden kanssa, jotka haluavat saavuttaa kasvua ja jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ajattelemaan ja toimimaan uusilla tavoilla. Inkan lähestymistapa on inhimillinen ja kannustava, mutta kannustava kasvuun.  

"Jopa Albert Einstein sanoi, ettemme voi ratkaista ongelmia samalla ajattelulla, jota käytimme luodessamme niitä! Kuten Growthroomissa sanotaan, kasvulle on aina tilaa." 

inka.rantanen@gththroom.fi

+358 (0) 443051192

Enemmän minusta

 

Ammattini  tausta perustuu muutoksen tukiasiantuntijan roolista yritysvalmennusyrityksessä. Minulla on kandidaatin tutkinto vieraanvaraisuudesta ja olen saanut urallani kansainvälistä työkokemusta, joka on rikastuttanut elämääni ja näkökulmaa siihen. Löysin intohimoni organisaation hyvinvointiin ja valmennukseen alun perin kaivamalla kollegoideni potentiaalia ja sitä, mitä pystyimme saavuttamaan yhdessä yhdistämällä vahvuutemme.  

Olen ollut kiinnostunut ihmisten käyttäytymisestä niin kauan kuin muistan, ja olen aina ollut kiinnostunut erilaisista ajattelutavoistamme ja käyttäytymisestämme.  Olen erittäin panostanut työskentelyyn  työvoiman hyvinvointi, hyödyntämällä enemmän potentiaaliamme työssämme ja luomalla hyvin toimivat tiimit ja yhteisöt.

 

Haluan auttaa ihmisiä pyrkimään kohti tavoitteitaan ja vahvistamaan niitä  itsensä johtamistaitoja sekä kouluttaa muita hyödyllisiä kykyjä nykyaikaisessa työelämässä. Valmentajana tuen ihmisiä menestymään.  

Mikä saa sinut syttymään?

Kun ihmisillä on rohkeutta olla omaperäinen ja uskollinen itselleen. Silloin he menestyvät ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässään. Lisäksi kasvun ja edistymisen näkeminen innostaa minua todella paljon. Uskon, että kasvaminen, kehittyminen, laajentuminen, oppiminen ja yhdistäminen ovat sitä, mitä olemme syntyneet tänne tekemään. Meidän on vain joskus muistutettava meille tärkeimmistä asioista.

 

Miten kuvailisit itseäsi valmentajana?

Olen utelias, jännittävä ja käytännön valmentaja. Minulla on luova ajattelutapa ja olen tarkkaavainen kuuntelija. Minulla on taipumus nähdä mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia tilanteissa ja ihmisissä, joiden kanssa kohtaan, ja minusta tuntuu, että se välittyy valmentajilleni. Supervoimani on motivoida ihmisiä ja tiimejä työskentelemään kohti tavoitetta tai ratkaisemaan ongelma. Kun työskentelen tiimin kanssa, saan ryhmän kaikki tuntemaan itsensä tunnetuksi ja kannustan jokaista henkilöä osallistumaan työhön.

 

Mitä kollegat sanovat Inkasta?

Inka lisää valon kipinää huoneeseen ja asioihin, joiden kanssa hän työskentelee. Hän on utelias henkilö ja valmentaja, joka on jatkuvasti nälkäinen oppimaan lisää!

 

Sanoja asiakkailtani

Varaa ensimmäinen valmennuskeskustelu kanssani ilmaiseksi

We would like to invite you to one of the most meaningful and life-changing conversations of your life. Coaching is a process that aims at developing, supporting, challe...
Powerful coaching conversation
1 hr
Free

Ota yhteyttä minuun

inka.rantanen@gththroom.fi

+358 (0) 443051192

Success! Message received.

Kiia, valmennusasiakas

Valmennusistunto Inkan kanssa oli todella hyödyllinen. Pidin siitä, että asetimme tavoitteita aikajanalle, jossa sain selkeän suunnan ja suunnitelman abstraktin epävakaan "joskus sitten" -konseptin sijasta. Inka kuunteli rauhassa, kehui ja johdatti minut omilla kysymyksillään tunteeseen, että pitkän aikavälin tavoitteeni olisi mahdollista saavuttaa. Kiitos! Palaan näihin ajatuksiin vielä monta kertaa! :)

Maria, valmennusasiakas

Inka oli todella mukava ja positiivinen valmentaja, joka sai minut ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. Hänen valmennuksensa avulla pystyin muodostamaan selkeän kuvan aiemmin sotkuisista ja kiertävistä ajatuksista. Suuri suositus!

Katariina, valmennusasiakas

Inka on valmentaja, joka herättää uusia ideoita. Kun olet valmentajana, löydät todennäköisesti jotain uutta, jota et ole aiemmin ymmärtänyt.

bottom of page